Piaget: Product placement ve videoklipech Florence and the Machine

Nedalo se toho nevšimnout. Když jsem minulý týden viděl (mimochodem vynikající) klip Florence and the Machine „Shake It Out“, zaujala mě tato scéna.

Minulý týden Florence and the Machine vypustila do světa nové video „No Light, No Light“, objevily se tam hodinky Piaget znovu.

Pak už jen stačilo na Googlu spojit Florence and the Machine se značkou Piaget dohromady a bylo vše jasné: Hodinky a šperky Piaget nejsou v klipech náhodně. A jsou tam tak výrazné, že by o tom ani člověk neuvažoval. Florence Welch na novém albu „Ceremonials“ spojila síly se značkou Piaget.

Vadí vám osobně takové spojení? Existují pro vás příklady totálně zmršeného product placementu v klipech? Nebo naopak dokonalé symbiózy muziky a reklamy?

Abych nezapomněl. Zde jsou ta videa. Stojí za to.

Autor

Petr Čaník

Petr je jednatelem a marketingovým ředitelem ve společnosti Plus Design & Marketing. Vyučuje také podnikatelskou etiku na VŠE v Praze. Navzdory svému oboru je alergický na jakékoliv moralizování. Spíše než dávání univerzálních odpovědí si cení diskuze nad otevřenými otázkami. Více informací...

Komentáře nejsou povoleny.