Židé v médiích dominují? A koho to zajímá?

Dnes mi po delší době opět přistál na blogu jeden „povedený“ komentář:

„99% Redaktorů v ČT jsou Židé. Arogance Židovky Jílkové je opravdu otřesná!! Divím se, že jí do tohoto pořadu lidé chodí a nechají se od ní urážet! Větší aroganci jsem snad viděl už jenom u Žida V. Klause! A pak také u toho židovskýho kašpara Krause. Seznami Židů v politice a kultuře (médiích) jsou zveřejněny na… [uveden link na web].“

Prosím vás, podobné světonázory si nechejte pro své partnerky/partnery. Zde je nedávejte, mažu je. Případně takto získaný čas využívejte třeba na podávání trestních oznámení – nejlépe pak těch na hanobení národa, rasy či přesvědčení.

„Nacionalistická Národní strana podala trestní oznámení na premiéra Mirka Topolánka za větu o „podělaných“ Češích. Větu „Češi obvykle ale vidí všechno negativně a když k něčemu dojde, podělají se,“ řekl premiér v rozhovoru pro Hospodářské noviny. Nacionalisté tento výrok považují za naplnění skutkové podstaty trestného činu hanobení národa, rasy a přesvědčení a trestného činu pomluvy. Uvádějí to na svých webových stránkách.“ (Aktuálně.cz: Topolánkův slovník pobouřil nacionalisty. Žalují ho (z 8. 1. 2008)

Máte i vy zkušenost s podobnými komentáři? Co na ně říkáte?

Autor

Petr Čaník

Petr je jednatelem a marketingovým ředitelem ve společnosti Plus Design & Marketing. Vyučuje také podnikatelskou etiku na VŠE v Praze. Navzdory svému oboru je alergický na jakékoliv moralizování. Spíše než dávání univerzálních odpovědí si cení diskuze nad otevřenými otázkami. Více informací...

671 komentářů: „Židé v médiích dominují? A koho to zajímá?“

  1. Teprve teď jsem četl Vaší přihlouplou reakci s názvem “Židé v médiích dominují? A koho to zajímá!” Byla to Vaše reakce na mou poznámku o nadvládě Židů v médiích. “Vážený”: kdyby se skutečně masově lidé dozvěděli, že Židé ovládají jak média, ale i politiku, finance, kulturu (především divadlo), atd.. Pak by jste viděl tu reakci. Snad si nemyslíte, že by zůstali stát jenom z vytřešťenýma očima, co to má znamenat?! Jenže k takové situaci nikdy nedojde – protože je to utajováno! A PROČPAK, ŽE?! Vždyť jim židovská média chrlí 60 let židovské lži o “holocaustu” – o tom že všichni skončili v plynu! A najednou by se dozvěděli – že ovládají téměř vše! Myslíte, že by se minimálně neptali?! S tohoto pohledu je Vaše věta ubohá!!! A co se týče Vašeho konstatování, že podobné poznámky mažete, aby se to lidé nedozvěděli – JEN SI MAŽTE, MĚ JE TO TAK LHOSTEJNÉ! Pro zájemce, seznamy Židů v politice a kultuře České republiky, jsou zveřejněny na: vzdelavaci-institut.com
    Doporučuji rovněž stránky: spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com

  2. Když už se do toho chcete pouštět, tak prosím… máte nějaké solidní výzkumy, které ukazují zastoupení Židů v médiích, politice apod.? Kolik nežidů „ovládá“ média a politiku? Proč Vám Židé tolik leží v žaludku? Vámi zmiňované odkazy jsem si důkladně pročetl už před nějakou dobou + další zdroje dokazující onu nadvládu Židů nad médii apod. Upřímně, jde pro mě o podobně důkazně chabé zdroje jako ty o UFO apod.

    Ad mé mazání. Snažím se minimalizovat mazání, ale je fakt, že cokoliv, co překračuje (samozřejmě mnou subjektivně vnímanou) hranici slušnosti nebo rozumnosti, mažu. Nechci si ze svého blogu dělat linkovací službu různých absurdních webů a myšlenek.

  3. Slepým budiž odpuštěno.
    Nikdy však těm, co nechtějí vidět,…

  4. Myslím že předcházející komentář na Vás je výstižný: „Slepým budiž
    odpuštěno. Nikdy však těm, co nechtějí vidět…“! Nadvláda Židů
    v médiích, politice, kultuře, financích, nadnárodních institucích, atd,
    je neoddiskutovatelná věc! A ten kdo jí prostě nechce vidět, jako Vy,
    ten to bude pouze okecávat, toď vše. Tuhle rétoriku známe na zpaměť,
    Vážený pane! A pohrdáme jí! Jestli třeba někomu nestačí četba literatury
    na výše uvedených inter. stránkách o těchto tam jasně doložených věcech
    (viz. stránky: spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com) apod. tomu není
    pomoci! Vaše rétorika je typicky židovská. Tím Vaším výrokem: „A koho
    to zajíma“ – je Vám vidět až do žaludku!!! S tím nikoho neošálíte!
    Pouze zmanipulované blby!

  5. Něčí pohrdání, popřípadě nadávky, mohou být i de facto poctou. Myslím, že se „zmanipulovaným blbem“ se můžete hrdě zařadit po bok Miloše Čermáka a Paroubkova výroku na jeho adresu, ke kterému mu všichni gratulovali :)

  6. KubaU:že?! Protože těmi zmanipulovanými blby jsem myslel především
    ty, kteří si nechají vyplachovat mozky židovskými masmédii a nekriticky
    přikivuji hlavami jako stádo ovcí všem těm Petrům Čaníkům, apod! Ale kdo
    jednou nahlédne pod to víko židovských lží a mystifikací, má jasno!

  7. Tak například v brožuře „Kdo ovládá Ameriku“ je dostatečně vyčerpávajícím způsobem doložena drtivá převaha Židů v amerických médiích a každý si ty informace může ověřit z veřejně dostupných zdrojů
    vzdelavaci-institut.com/_files/download/comment.php?dlid=89&ENGINEsessID=db6c5d81f857cce48f1126cb52696ae8

  8. Židé svůj původ přísně utajují. To je nepsaný zákon Židů nejen u nás, ale na celém světě. A to proto aby mohli beztrestně páchat zločiny proti lidstvu a parazitovat na něm. Proto Aliance Izraele utajuje skutečný počet Židů a uvádí, že jich ve světě žije cca 17 milionů. Ve skutečnosti jich ve světě žije podle zasvěcených odhadů cca 55 až 62 milionů (včetně míšenců). Nejvíce Židů žije v USA cca 12 milionů, oficiálně 6 milionů. Potom v Rusku cca 7 milionů, oficiálně asi 3 miliony. Dále ve Francii cca 4,2 milionů, oficiálně 700 tisíc. Ve Španělsku cca 1,9 milionu, oficiálně 900 tisíc. V Polsku jich žije cca 1,8 milionu, oficiálně pouze 10 tisíc. Takto by se dalo pokračovat dále. Všude ve světě, jak už bylo řečeno, Židé trvají na své anonymitě a diaspora jim vyhovuje.
    V České republice uvádí zemský rabín Karol Efraim Sidon počet Židů cca 7 tisíc. Ve skutečnosti jich zde trvale žije přibližně kolem 120 tisíc. V tomto počtu jsou ovšem i trvale zde žijící ruští Židé. Po roce 1990 se totiž uskutečnil transfer Židů z Ruska přes Československo do Izraele (cca 3 miliony), kam však většina Židů nechtěla a odcházeli do Německa, Velké Británie, USA, Maďarska, Polska a rozptýlily se do všech států světa. Všude v těchto státech vlastní tito Židé obrovské majetky. V České republice jich trvale žije cca 10 tisíc. Tito ruští Židé ovládají celé Karlovy Vary a okolí a celou jižní Moravu (hospodářsky a finančně).
    Anexe (ovládnutí) národního majetku České republiky však nebyla provedena ruskými Židy, ale Židy ze západu, především z Německa a USA. Tito Židé vlastní cca 78% veškerého národního bohatství České republiky. Nejmocnější židovské skupiny v bankovnictví a hospodářství České republiky pocházejí právě z těchto západních zemí, aniž by se staly občany České republiky – působí zde především jako experti a poradci mezinárodních bank a koncernů.
    Čeští Židé se spolu ze zahraničními Židy a svobodnými zednáři zmocnili po roce 1989 všech pozic v politice, finančnictví, hospodářství, justici, médiích, kultuře apod. Nadvláda Židů je znát na každém kroku. Uvedˇme si na ukázku několik jmen Židů, kteří se od počátku roku 1990 až do současnosti podílely na devastaci země a rozkrádání národního majetku českého národa, byli to především tito Židé: V. Klaus, V. Havel, V. Dlouhý (Fanklstein), T. Ježek, J. Skalický, D. Tříska, K. Ziegler, J. Weigl, L. Procházka, A. Blaas, P. Smetka, A. Barac, J. Klak, J. Čadek, P. Tykač, L. Klausová, J. Stráský, P. Pithart, J. Dienstbier, P. Rychetský, K. Dyba, W. Komárek, P. Mertlík, I. Svoboda, J. Tošovský, L. Dobrovský (Guttmann), J. Lux, A. Baudyš, V. Železný (Eisenkraft), T. Sokol, R. Salzmann, J. Kalvoda, K. Kühnl, P. Uhl a celá řada dalších.
    Demokracie a parlamentarismus jsou židovským vynálezem k nejsnadnějšímu ovládání národů, kdy Židé prostřednictvím zednářských lóží ovládají úplně všechny strany a hrají tak politické divadlo před očima zaslepených národů. Je úplně lhostejné koho jednotliví občané „zvolí“ v tzv. svobodných volbách. Aniž by si to uvědomili, volí pořád to stejné – první, druhou nebo třetí zednářskou lóži, protože všechny politické strany jsou podstaveny zednářstvem. Zednářstvo je něco jako „pavoučí síť“, která pokrývá celou tzv. demokracii! A netýká se to zdaleka jenom politiky, ale všech složek veřejného života v zemi.
    Snad nejvíce je však nadvládu Židů vidět v médiích. Masová média jsou doslova přeplněna Židy a to na celém světě. Všechny velké světové televizní stanice jsou jimi vlastněny. Stejně tak ovládají i veškerý tisk. A nejde jenom o vlastníky těchto médií, ale i o jejich zaměstnance – z 90% jich tvoří Židé. Především jde o tzv. redaktory (tvůrce zpráv). Jako ukázku si vyjmenujme některé redaktory z „České televize“ a dalších, jako je Nova či Prima, které máme den co den před očima a do jejichž falešných očí se musíme dívat. Jsou to tito Židé: R. Pistorius, J. Voldánová, J. Maršál, L. Borhyová, J. Knězů, R. John, I. Klíma, A. Petrovičová, V. Weiner. Z. Velíšek, A. Machálková, M. Jílková, J. Železný (syn V. Železného), D. Havlík, M. Severa, E. Kočičková, T. Matonoha, A. Mitrofanov, D. Gondík, A. Gondíková, další.
    Seznamy Židů v politice a kultuře ČR jsou zveřejněny na: vzdelavaci-institut.com
    doporučuji rovněž: spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com

  9. Dobrý den,nedá mi to nereagovat na výše uvedenou a hodně emocionální konverzaci.Antisemitismus-slovo,které povinně děsí každého slušného demokrata.Pronásledování židů za každého politického zřízení vyjma demokracie-kterou židé ovládají s prstem na spoušti amerických zbraní a komunismu,který nejenže vymysleli,ale hlavně násilně prosazovali.Pouze v období Stalinismu,jimi dosazený generalissimus (mimochodem jako jediný z bolševického polytbyra nebyl židovského původu) potíral – ne židovské etnikum,ale židovský vliv,zkrátka se bál konkurence.Ovšem židé samozřejmě prezentují toto období,jako dobu protižidovských represí,přičemž skutečná genocida se odehrávala na jiných národech(Stalinský hladomor na Ukrajině,pobaltské státy atd.)I ty můžeme litovat,ale ne povinně,povinná je pouze lítost k židům..NKVD,Čeka – později KGB,politický komisariát – tyto skutečné kliky otáčející koly bolševické moci vedli a řídili židé.Zakládající členové komunistických vlád,stran (včetně té americké) – židé.Není toto snaha o světovládu?Neuvěřitelné,jak se celé jedno etnikum dokázalo shodnout na jednom systému a to po celém světě.Na systému,který na národech napáchal nejvíce násilí a vražd než kterýkoliv jiný.Ovšem kdo stojí první v řadě se slzami v očích a poukazuje na vlastní perzekuci?Židé – samotní konstruktéři onoho zla.Že by židé nastolili teror židům?Tak tomu nemůže věřit snad ani blázen.Vzhledem k tomu,že duše komunistické ideologie K.Marx byl údajně synem rabína,je víc než pravděpodobné,že židé jsou k podobné strategii vedeni od malička..Hlásat rovnost nerovným,stejnakost různým a vnášet neustále potřebu pořádat revoluce a napadat řád,lidem vlastní tisíce let.Je to jejich víra řekl by člověk,tak ať hlásají,ať kážou!Odpovídám ano!Ale Nechť začnou usebe doma.Izrael – chcete občanství?Dokažte židovský původ.Chcete státní dotace?Dokažte židovský původ.Vaše Sára si bere nežida?Špatně!Není národa více si chráníc své rasové čistoty,než sou židé.Důkazem je 2000 let života v diaspoře,přesto přežití čistokrevných.A toto je prezentováno jako snaha o sebeurčení,ochrana identity.Tedy u židů.Jakákoliv podobná snaha u kteréhokoliv evropského národa je prezentována jako fašismus,neonacismus,v lepším případě primitivní nacionalismus a židovské organizace jsou první,které vznášejí stížnosti a bouří se..Oni mohou a my ne.Oni-národ vyvolený bohem a my?Nebudeme ze sebe dělat oběti,to je židovská taktika,my si zkrátka necháme demokraticky nabulíkovat,že je vše v pořádku.Ale není.Já chci také pravidla podobná těm Izraelským.vítáme Tě jsi-li naší krve a nejsi vítán,pokuď je tomu jinak.Počítej s tím,že nám do ničeho nebudeš žvanit přivandrovalče!Mimochodem,kolik je v Izraelské vládě nežidů?Odpověď netřeba.To je můj názor a vzhledem k tomu,že nejsem žid,jsem tedy buď fašista,nebo neonacista,v lepším případě primitivní nacionalista.Kéž bych byl žid,to bych jen chránil identitu…a teď mě můžete židokraticky odsuzovat třeba až do příští chanuky.(omluvte případné chyby).dobrou noc.

  10. No, pišou tady dlouze a taky proč ne když umějí psát.Uvědomujou si, že píšou o tom jakým je zlounem.Spíš než jejich učenost na mne působí jejich,řekl bych nějaká frustrace.
    Ať píšou jak chtějí, co si pomůžou?
    Tak se maj pěkně příteli.

  11. Já jich zdravím Taussig.Vypadají vesele.Ale vsadil jsem se s Khonem o deset tisíc,že je mi manželka nevěrná.
    No a jak dopadli.Dobře, vyhrál jsem

  12. Cha, co je to tady za vybranou společnost? Pánbůh s námi, už i Choholouškovi zavedli internet :D Bacha jdou po vás židé, otočte se! :D

  13. ech, ted je na Topolankove afere jasne videt co jsou zide zac. Osivat by se meli spis katolici, ale ti velkoryse mlci, vi ze Topol je huba nevymachana. Ale zid – nadclovek zuri

  14. ježíšmárjaaaa je jedno jestli je to žid nebo není jasně jsou asi dost inteligentní,ale snad nejste pane ČŮ**ÁK co si přeje jejich smrt!!…

  15. židi nedominují to jen CHUCK Norris přišel:OD)))…..

  16. Je to klasická lidská vlastnost – zpochybňovat a zesměšňovat to, co sám neznám a nic o tom nevím.
    Lidi, naučte se přemýšlet mimo naučenou krabici. Světový tok dějin není žádná náhodná evoluce, je to řízený proces, za kterým stojí konkrétní postavy. Krásně je to stručně a laicky popsané v ( zadej do google : –příběh zlatníka Fabiána– hned první odkaz.

    PS:
    Ono stačí přestat čumět na televizi a hned toho člověk víc prokoukne. čau Franta..

  17. Bohužel,je hodně pravdivé z toho,co je napsáno.Vždyť právě současné vedení státu rozkradlo republiku.Za minulého režimu byla republika prosperujícím státem a bohatým.Kam sepoděly rezervy z důchodových fondů,zlatý poklad,pohledávky v zahraničí a t.d.Nejsem komunista.Bohužel v 89 jsem mrznul na letné a zvonil klíči.Že mi tu ruku někdo nepřerazil.Faktem je,že vždy najde člověk žida,kde je nějaká levárna a to za každého režimu.Znal jsem udavače z řade židů za války,příslušníky stb,a nyní jsou všude tam kde se tuneluje.

  18. Ano, Židé zruinovali tento stát: Havel, Klaus, Ježek, Tošovský, Pithart,
    Dienstbier, Železný (Eisenkraft), Kühnl, Mlynář, Rychetský, a stovky
    dalších…
    V zahraničí probíhá stejný proces.
    Veškeré zadlužení, atd, atd, je umělé!!
    http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com

  19. Je faktem, že židovská mentalita utvářená lety strádání ( od Egypta po dnešek ) musí být nutně odlišná od zbytku populace. Proč byli Židé tak pronásledováni a nenáviděni, více než dnes př. Romové ( Kdo je má rád? )? Je faktem, že tento národ je stavěn do pozice pilných, pracovitých lidí, kteří za to byli trestáni. Vím, že ve středověku se mohli v evropských zemích zabývat pouze obchodem a lichvou ( nemohli být zemědělci atd. ). Je faktem, že v lidové slovesnosti zdomácnělé termíny: ,,židovský úrok“, ,, židovská lakota“ atd., se stávájí v tomto pol.systému realitou. Jak lze poznat etnického žida ( vždy po matce )?
    V podstatě o Židech nikdo nic neví a zůstává pouze mýtus z minulých let.

  20. Starohebrejské tradice neznají pojem odpuštění. Odpuštění ( obdobně jako pokání, smíření apod. ) jsou duchovní manipulace doporučené křesťanskými věroukami. To, že byly židovské diaspory v minulosti ( od středověku ) vystaveny někdy až genocidním praktikám je faktem. Otázkou je proč ( vhodné by bylo porovnání s jinými ciz. komunitami ). Kdo má čas zabývat se touto tematikou, měl by se držet prokazatelných faktů
    ( omezení ve vlastnictví zem. půdy atd.).

  21. Bylo by zavčas nutné utvořit ze Židů, cigánů a buzerantů jednu komunitu a věnovat jim území někde na Sibiři!

  22. Vážení.

    Kdykoli panuje konjuktura na existenci Židů si nikdo téměř ani nevzpomene. Vždyť také činní jen jedno procento světové populace.
    Židé však dávají obrovský důraz na vzdělání. Opravdu se občas dostanou díky svým schopnostem na významná místa.
    Ostatně, bývají i zvoleni do svých postu naprostu regulérně a demokraticky.
    Dokud se v zemi daří. Nečiní se rozdílů a plácá se jim po ramenou jako všem jiným úspěšným.

    Běda však jak nastane čas krizí a hospodářských poklesů.

    Je třeba hledat viníka ! Často volá zloděj: Chyťte zloděje.
    Kdo jíným to je, jak Žid.
    Historie se periodicky opakuje. Nic nového pod sluncem.
    Byli vinni morovými epidemiemi a jinými v té době nevysvětlitelnými tragediemi.
    Jen čekám. Kdo kdy napíše že hurikán Kathrina zosnovali Židé. El Nino je dílo zrůdného židovstva a vulkán Helena chrlí židovská svinstva.

    Představuji si jak za temných nocí všichni Židé světa sednou k magickému stolu. Z hlav jim vylezou tykadla, navážou spojení a všichni kují pikle neobvyklé a škodí světu.

    Doporučuji nasadit neosvědčenější metodu odhalování všech nepravostí.
    Onovit inkvizici svatou. Ta krutým mučení a po té vynucenými přiznáními odhalila veškerá spiknutí co se jim hodila do krámu. Po té je důkladně zaprotokolovala a prohlásila za factum.
    Ti nejfanitčtější „Zidobijci“ dokonce i v dnešní době doporučuji tyto protokoly z doby temna a snaží se je opět vydávat za fakta.
    Jsou to titéž, co upálili mistra Jana Husa. Neostýchají se uvrhnout svět skrze bludy a nevzdělanost zpět. Nějaký primitiv tomu vždy uvěří.
    Lidi jsou z dnešní situace zklamání a rozčarováni. Mají občas chuť za ztracené iluze dát někomu „do držky“. Tak proč ne Židovi? Ten je osvědčeným fackovacím panákem.

    Petr

  23. Ano,je to tak. Jsme odhaleni !

    Veledílo „Spiknutí proti církvi“ nás prozradilo.

    O každém úplňku se přesně 6,hod.66.min.sednememe. My všichni židé. Doma i na cestách u kulatého stolu. Nejlépe směrem k nejbližšímu šibeničníhu vrchu.
    Starci, děti, ženy a muži. Naládujeme se macesy napuštěné katolickuou panenskou krví. Odšpuntujeme zátky na hlavách a vystčíme dlouha tykadla která máme za účely tajemného spojení. Celé Židovstvo pak počneme konspirovat. Kujeme pikle neobvyklé !
    Až ovládneme celý svět a uškodíme ekonomice, ovlivníme všechny poliky a způsobíme nemoci, přírodní katastrofy a jiná zla.
    Poděkujeme všem čertům a baziliškům. Schováme tykadla a opět se infiltrujeme do společnosti.

    Izik,Baruch,Sára,Ester,David,Moše a další Židovstvo.

  24. Zdravím! Šiřitelům (vesměs anonymním, což už něco vypovídá) těchto šílených fantazií vzešlých z nějaké choromyslné hlavy doporučuji navštívit odpovídajícího lékaře (psychiatra). Ostatním bych rád doporučil začít opravdu používat vlastní rozum, i když chápu že pro velkou část populace to může představovat určitý problém. Problém společnosti je právě v její majoritní složce, tedy v nějakých 90 %, rozhodně ne v nějakém 1 % populace. Zamyslete se nad tím. A panu Petru F. děkuji za opravdu krásné příspěvky, ve kterých je řečeno prakticky vše k tomu, aby mohla být tato diskuze uzavřena.

Komentáře nejsou povoleny.