Zapíše se Firefox do Guinnessovy knihy rekordů? Firefox Download day již 17. června 2008

Mapa Firefox

Již za dva dny – v úterý 17. června 2008 – budete moci podpořit Firefox a spuštění jejich nového prohlížeče Firefox 3. V tento den bude Firefox usilovat o zápis do Guinnessovy knihy rekordů, a to největším počtem stažení softwaru během 24 hodin. Rozhodně se ze strany Firefoxu jedná o originální nápad a skvělý propagační tah.

Již dnes můžete na jejich stránkách SpreadFirefox přislíbit zapojení se do této výjimečné akce. Váš „příslib“ (pledge) je pak automaticky zapsán do interaktivní mapy. 17. června pak budete mailem informováni o možnosti si novou verzi Firefoxu stáhnout.

A co vy? Chystáte se? Podpoříte? Zapojíte se?

SpreadFirefox

Autor

Petr Čaník

Petr je jednatelem a marketingovým ředitelem ve společnosti Plus Design & Marketing. Vyučuje také podnikatelskou etiku na VŠE v Praze. Navzdory svému oboru je alergický na jakékoliv moralizování. Spíše než dávání univerzálních odpovědí si cení diskuze nad otevřenými otázkami. Více informací...

143 komentářů: „Zapíše se Firefox do Guinnessovy knihy rekordů? Firefox Download day již 17. června 2008“

  1. Ne, proč? Mám jít s tupým stádem a tvářit se, že je důžité dosahovat nesmyslných nej, které se pak kamsi zapíšou? To bych nad sebou musel kroutit hlavou.

  2. pizi: To není o tom jít s tupým stádem, to je o lásce k Firefoxu ;o)

  3. pizi – jsi bud blbec nebo ignorant…zajimalo by me co te tak zajima…laska a delani „nesmyslnch“ veci asi ne co?

  4. pizi: pravdepodobne si pokrytec a vazne, kdyz se budes tvarit jako ze ty se stadem nejdes, vyjmecneho cloveka to z tebe neudela ;)

  5. On říká něco jiného než my? Víte co? Dáme mu nějakou nálepku. Třeba o něm řeknem, že je pokrytec, nebo blbec, ignorat, to je jedno. Hlavně nálepku a pak můžem ignorovat co říká.

    Nic proti vaší zábavě. Jen se vždycky naježím, když někdo předpokládá, že to každý přece musí vidět stejně. Aktuálně to probíhá taky třeba s fotbalem. Samozřejmé předpokládání, že každý chlap fandí.

    Kolik z vás si něco pořídilo, zkusilo, nebo tak něco, na základě toho, že je to v Gvinesovi? Když je to ten skvělý propagační tah?

  6. pizi: ehm, pane chytry, propagacni tah je to skvelej, jelikoz si to stahne hodne lidi .. I lidi, kteri by si to treba nestahli, ale chteji podporit firefox. Priste zkuste zapnout to co nemate – mozek.

  7. Takze jako ze to nacpou i lidem, kteri to nechteji, ale bavi je soutezit v nesmyslnych disciplinach?

Komentáře nejsou povoleny.