Tomáš Hanák přepíná s Ambi Pur Car 2motion

Miluji suché skeče, hlášky a vystoupení Tomáše Hanáka. O to více mně baví tato Hanákovská „teleshoppingová“ reklama na Ambi Pur Car2Motion. Nevím tedy, jak se prodejci (Sara Lee Czech Republic, a.s.) tento krok vyplatil/vyplatí, ale rozhodně potěšili skvělou a originální reklamou. Hanák začíná Horst Fuchsovi šlapat na paty.

Autor

Petr Čaník

Petr je jednatelem a marketingovým ředitelem ve společnosti Plus Design & Marketing. Vyučuje také podnikatelskou etiku na VŠE v Praze. Navzdory svému oboru je alergický na jakékoliv moralizování. Spíše než dávání univerzálních odpovědí si cení diskuze nad otevřenými otázkami. Více informací...

7 komentářů: „Tomáš Hanák přepíná s Ambi Pur Car 2motion“

  1. Inu každý si musí nějak vydělávat, já to vůbec neodsuzuji. Stačí si vzpomenout na pana Krause v reklamě ještě na Český Telecom. To byla taky špica.
    Reklama je to ale povedená. Plno lidí ale bude imho zmatených, jesli to není opravdu parodie :)

  2. to woko: já taky neodsuzuji, pravda, že na chleba vždycky není :D a některé to přesvědčí

  3. Co pak to zde čtu. Jste vážně přesvědčeni, že Hanák tohle dělá jenom kvůli prachům? Pokud vím, tak má řadu aktivit, které ho dobře živí. Tahle parodie je přesně jeho styl – schválně někdy koukněte na pořad „Na stojáka“ a bude hned vše jasné. Náhodou je to výborné a Ambi Pur si dle mého názoru udělal přímo skvělou reklamu.

  4. Dr.film: Souhlasím. Reklamu dávám do kastlíku užitého/aplikovaného umění. Stejně jako David Lynch dělá imho skvělé filmy, tak dělá i skvělé reklamy… a nevadí mi to. Dokážu si užít jakékoliv jiné reklamy jako umění. Ta s Hanákem je výborná, zábavná… a pokaždé si ji rád zkouknu. To, že 90% reklam je brak je kapitola jiná. ;o)

  5. [4] Neřikám, že se Hanák „prodal“. Jeho tvorbu znám a jsem jeho veliký fanda. Jen tvrdím, že proč si nepřivydělat na něčem, co mi jde tak skvěle, ne? :)

Komentáře nejsou povoleny.