Michaela Jílková: Máte slovo, ale budu Vám do něj často skákat

Máte slovo, Česká televize

Jen krátce, ale prostě mi to nedá. Dnes jsem měl možnost podruhé sledovat pořad Máte slovo, který od minulého týdne vysílá Česká televize. Moderátorkou pořadu se stala paní Jílková. Po dvou odvysíláních musím říct, že (pro mě) bohužel.

Druhý Kotel České televizi nesluší

Tento týden přišlo na přetřes (sic!) téma Proč máme kupovat nekvalitní a zkažené potraviny? Hodně zajímavé téma. Osobně jsem byl na toto téma zvědavý, byť jsem v sobě stále ještě držel pachuť z 1. odvysílaní dílu o poplatcích u lékařů, v kterém paní Jílková napoprvé a naplno předvedla své moderátorské excesy. Ale zpět k dnešnímu dílu. O co mělo v dnešním díle jít?

„Michaela Jílková bude tentokrát se svými hosty hledat odpovědi na otázky, jak je možné, že si zákazníci z obchodu přinesou zkažené maso, shnilou zeleninu, plesnivý sýr nebo červivou čokoládu. Kam se mají obrátit, které instituci mají předat námět k prošetření, jak vůbec kontrolní mechanismy fungují, zda čeští spotřebitelé v obchodech dávají důraz vedle ceny také na kvalitu. Dalším z témat bude klamání spotřebitele (špekáčky bez masa, falešné víno, přelepování data spotřeby). Za výrobce a obchodníky přijdou diskutovat prezident Potravinářské komory ČR Ing. Miroslav Toman a viceprezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR Ing. Zdeněk Juračka. Úlohu kontrolních orgánů vysvětlí ústřední ředitel Státní zemědělské a potravinářské inspekce Ing. Jakub Šebesta a ústřední ředitel Státní veterinární správy ČR MVDr. Milan Malena. Nespokojené zákazníky bude reprezentovat občan, který vypil pivo kontaminované louhem a řezník, který otevřeně mluvil o zpracovávání zkaženého masa. Radit, jak nakupovat a případně reklamovat, bude mluvčí Sdružení obrany spotřebitelů Mgr. Ivana Picková.“ (zdroj: Česká televize: Máte slovo)

Řeknu to takhle: pokud by v pořadu vystoupili jen pozvaní hosté, neměl bych jednu jedinou výtku. Zajímavé téma, stejně tak hosté i ochota konstruktivně diskutovat. Jenže pak tam byl jeden element, který z něčeho zajímavého dělal bleskuidní estrádu. Nemám nic proti paní Jílkové. Jen mi na ČT1 nesedí pořad, v němž moderátor bulvární formou hrotí diskuzi a posouvá tento pořad někde do podoby Kotel 2.0. O to smutnější je, že se to vše odehrává právě na ČT1. Myslím, že si tato stanice zaslouží lepší moderátory; obzvlášť na tak závažná, citlivá a zajímavá společenská témata.

A jaký je Váš názor na tento pořad? Líbí se Vám? Vyhovuje Vám forma a způsob moderování? Rád
uslyším Váš názor.

Poznámka k použité fotografii: Převzalo z článku Česká televize: Máte slovo

Autor

Petr Čaník

Petr je jednatelem a marketingovým ředitelem ve společnosti Plus Design & Marketing. Vyučuje také podnikatelskou etiku na VŠE v Praze. Navzdory svému oboru je alergický na jakékoliv moralizování. Spíše než dávání univerzálních odpovědí si cení diskuze nad otevřenými otázkami. Více informací...

191 komentářů: „Michaela Jílková: Máte slovo, ale budu Vám do něj často skákat“

  1. Dobrý den,
    také bych se chtěla vyjádřit k připravovanému tématu¨snižování platů státním zaměstnancům ¨.
    Pořád se hovoří o oněch 10% s tím jsme se už tak nějak smířili,ale co tarifová politika,ta je daleko horší,pokud tento návrh projde,tak se st.zaměstnaci stávají rukojmími státu,konkrétně já bych přišla až o 5.000 Kč,takže základ 10.000 hrubého,to snad nemůže nikdo myslet vážně.A že , kdo je šikovný,dostane výšší osobní…výsměch,kolik peněz přijde na jednotlivé organizační složky a kdo je bude přerozdělovat,budou se rozdávat podle
    ¨ksichtu ¨,člověk který si je opravdu zaslouží je v mnoha případech nedostane,bude dělat za ¨desítku¨ .A pro mnohé ¨neznalé ¨práce ve státní správě,není to vždy taková sranda za hodně peněz,jak se prezentuje,protože jak funguje politika,tak to kolikrát funguje na jednotlivých úřádech a jiných státních organizacích,chaos a zase chaos.
    Nabízí se rada, tak jděte pryč,ale to není leckdy řešení.
    Probíráme to denně s kolegy a tak jsem se chtěla také podělit s veřejností,protože to opravdu není jen tak přímočaré,vezměte peníze st.zaměstnancům….. Děkuji za možnost vyjádřit se.

  2. ackoliv si pan poslanec krecek schvalil zakony, v pripade, ze se mu to nehodi,tyto ignoruje.Protoze je nejen poslancem,ale i advokatem,ve sve druhe profesi si zadne servitky nebere,a zcela uplatnuje teorii kdo lze ten krade.A tak zcela v rozporu s usnesenim nejvysiho soudu CR o tom, ze podvody akceptovany nebudou,sam pozadal o zaplaceni nakladu rizeni u sporu, ktery evidentne prohral,nebot soud odmitl akceptovat provedeny podvod na tom,kdo se nemohl hajit,nebot jej nikdo do rizeni neprizval.Trestni oznameni bylo podane pro nekolik tr.cinu ing.kvasnicovou ivanou,nebot navic ani jeho klient ani on nepriznali soudu skutecny stav rizeni, a od nich nebylo dolozeno usneseni nejvyssiho soudu s tim, ze takto prijdou k majetku,navic byla porusena rada dalsich zakonu, jako o ochrane udaju,pravo vlastnit majetek,poskozovani ciziho jmena,drzeni majetku bez opravneni,atd.je nutno jeste doplnit, ze ackoliv ministr Pospisil vidi v provozovani advokatni kancelare stret zajmu,poslanec Krecek problem v tom, ze navrhuje a schvaluje zakony nevidi,vc. jeho poslanecke imunity.take on ma totiz moznost navrhnout precedenz v rizeni/jednotne rozhodnuti pro vsechny stejne a obdobne pripady / a odpovednost soudcu za praci.

    jedna zprava je vsak pozitivni,ze jiz nikdo nemuze byt za zady a podvodem nekoho jineho vystehovan na ulici,ani dr.kreckem.

  3. Obvodni soud Prahy 8 udelil pokutu 25,000 kc za diskusi s poslancem Kreckem,advokat odpurce ohledne platnosti a neplatnosti zakonu v prubehu rizeni,tedy v dobe, kdy soud vyda chybne rozhodnuti,toto potvrdi Mestsky soud v Pze,pozn.jednalo se o legalizaci podvodu soudem, resp. uznani rozhodnuti ziskaneho na zaklade sdelenych falesnych udaju pro,toho kdo se nemohl rizeni ucastnit, a mezitim doslo k rade dalsich ukonu,jako exekuci nakladu rizeni,kdy do rozhodnuti nejvyssiho soudu plati rozhodnuti soudu II.st.,a tedy toto nezakonne rozhodnuti se take uplatnuje do vsech dusledku bez moznosti obrany,ackoliv je toto uznane nejvyssim soudem jako nezakonne,vc.pripadne exekuce.Za chybne rozhodnuti soudu nese nasledky obcan,ackoliv tento zakony dodrzuje,coz je jaksi postaveno na hlavu.poslanec krecek ovsem odmita kritiku zakona s tim, ze s nim diskutovat nelze,coz pan soudce u Obvodniho soudu Phy 8 potvrdil.Mozna je to prvni zasah do svobody slova a projevem toho,aby ani poslanci ani soudci nemuseli nest odpovednost za svoje rozhodnuti.

  4. Dotaz.
    Proč zvete do śvého pořadu takové blby ,kteří nedovedou odpovědět na položenou otázku. Viz dnešní pořad 10.11.
    Děkuji za odpověď.
    Maštera

  5. Dobrý den.
    Sdělte mi prosím kontakt tj. e-mail na paní Michaelu Jílkovou, moderátorku TV pořadu „Máte slovo“. Předem děkuji.
    Inka

  6. Líbí se mi tento pořad, i když ve všech podobných se neskončí konkretně a nepodá se udání na podobné Lágry, Kalousky a jiné vykrádače našeho hospodářství a musí se prostě šetřit. Ale teď mě zajímá, že ČT, kterou si platíme, tento pořad včera,t.j.10.2.2011 bez jakéhokoliv vysvětlení a omluvy nevysílala. Dozvím se něco alespoň touto cestou?

  7. Paní Jílková a cikáni a John.Ta debata byla vrchol trapnosti.Cikán lže,krade a díky pitomcům tipu Džamili a Kocába je i agresivní.Poviná školní docházka je už dost dlouho a cikán je stále negramotný.A dál i bude.Já osobně nepodám ruku ani náhodou protože mám drahé hodinky.Zastavárny a bazary jsou plné kradeného zboží a oni jsou tam doma. Nechci je,nemám je rád a to je mé právo.Tento kurevský masakr politického charakteru si je ovšem hýčká,protože někteří politici kradou také.Takže,paní JÍLKOVÁ A RADKU JOHNE,BĚŽTE SE VYCPAT. FLOYD

  8. DŽAMILI NEBO DŽAMILY,NEVÍM PODLE ČEHO SE TA KROTITELKA VELBLOUDŮ VLASTNĚ SKLOŇUJE.OMLOUVÁM SE. FLOYD

  9. > # # # # Od: Alice
    > # # # # Dobrý den,
    > # # # # prosím odpovězte mi jednoduše, krátce, logicky, tak abych to pochopil
    > # i
    > # # # # já, obyčejný pracující „otrok“, této „svobodné“ země a rukojmí této
    > # # vládnoucí
    > # # #
    > # # # # arogantní garnitury. Když já, jako občan, způsobím komukoli, ať státu,
    > # nebo
    > # # # # soukromé osobě škodu nad 5 tisíc, jde o trestný čin a budu se
    > # zodpovídat
    > # # # před
    > # # # # soudem. Pokud poslanec, politik, ministr způsobí státu škodu víc, jak
    > # # # # půl miliardy, stačí se mu omluvit a všechno je v pořádku? Mluvím o tom
    > # # # # arogantním nadčlověku Vondrovi a korupci s firmou Promopro. Protože
    > # dělám
    > # # ve
    > # # # # stejném oboru jako jsou poskytované
    > # služby Promoprem, mohu konstatovat, že
    > # # # # zakázka byla minimálně 10x předražená. Pro mne a většinu svéprávných
    > # # lidí je
    > # # # na
    > # # # # první pohled jasné, že utekly stovky milionů v době, kdy údajně vládě
    > # # záleží
    > # # # na
    > # # # # každé koruně a ždímá bezcitně peníze i z těch nejchudších…
    > # # # #
    > # # # # Vysvětlete mi, jak je vůbec možné, že člověk, který má
    > # # pohádkový plat taky za
    > # # # # to, že zodpovídá za určitý rezort a dojde k takovému průseru,
    > # že vůbec může
    > # # # # setrvat ve své funkci a to nemyslím ze své vůle, ale že
    > # # # nemá hodinovou výpověď,
    > # # # # jakou by dostal v každé soukromé firmě, kdyby
    > # prošustroval on nebo jeho
    > # # # # podřízení jen zlomek z částky o které je řeč. Jak je vůbec možné a
    > # jaké to
    > # # # máme
    > # # # # zákony, že takový člověk vůbec ještě má přístup do parlamentu, vlády,
    > # že
    > # # # pobírá
    > # # # # plat a další ministerské výhody???
    > # # # #
    > # # # # Za co má svúj plat a výhody??? Odpovězte, ať to pochopím já
    > # # # # i další miliony voličů a občanů, kteří si kladou stejnou otázku!
    > # # # # Proč lidé ve vládě, poslanci a ti, co mají moc, mohou okrádat
    > # # stát, tedy nás
    > # # # # všechny?
    > # # # # Proč potom vůbec platíme daně, na co, komu??
    > # Abyste měli na své zlodějiny,
    > # # # # tunely, podvody, korupce?
    > # # # # Kolik z toho rozkradeného bilionu korun za posledních 10 let se
    > # vyšetřilo,
    > # # # # objasnilo a kolik lidí za to bylo exemplárně odsouzeno, byl jim
    > # zabaven
    > # # # majetek
    > # # # # a obstavena konta?
    > # # # # Proč nehledáte peníze tam kde jsou, na těch tajných
    > # # # # kontech zkorumpovaných politiků? Tam jsou ty stovky miliard!!!
    > # # # # Proč je chcete tahat z kapes lidí, kteří žijí od výplaty k
    > # # # výplatě se strachem,
    > # # # # jestli koncem měsíce budou mít na nájem?
    > # # # #
    > # # # # Je směšná vaše důchodová reforma a hledání 2 miliard na platy lékařů v
    > # # době,
    > # # # kdy
    > # # # # díky korupci mizí stovky miliard.
    > # # # # Jak bychom se měli dobře i bez reforem, kdybyste, pánové
    > # # politici, vystačili
    > # # # se
    > # # # # svým nemalým platem a dělali jen svou práci. A nebo je účel toho
    > # tyátru
    > # # opět
    > # # # # nasrat slušné lidi, kterých je pořád většina, do té míry, že zase
    > # vyjdou do
    > # # # # ulic, protože je tam vyžene pocit bezmoci stejně jako před 20ti
    > # # lety? Myslím,
    > # # # že
    > # # # # dnes by byla revoluce možná oprávněnější než tehdy, většina těch, co
    > # # cinkala
    > # # # # klíčema, měli tenkát vyšší životní úroveň než dnes a o sociálních
    > # jistotách
    > # # # ani
    > # # # # nemluvím!!!
    > # # # #
    > # # # # Proč se korupce neposuzuje a netrestá jako vlastizrada
    > # # # # výjimečnými tresty? Vždyť jde o vlastizradu, jde o ten nejhorší čin
    > # po
    > # # # vraždě,
    > # # # # vždyť vraždíte národ jako takový!
    > # # # # Nebo se řídíte heslem Stalina, že když zemře /trpí/ jeden člověk, je
    > # # # # to tragédie, ale když zemřou /trpí/ tisíce, je to statistika???
    > # # # # To, co se v této zemi děje, je tragédie i když trpí miliony. Je
    > # # # # to nepochopitelné, neomluvitelné a bohužel naprosto beznadějné. Jako
    > # občan
    > # # už
    > # # # # naprosto ničemu nevěřím, ani v lepší budoucnost, ani ve spravedlnost,
    > # v
    > # # # # nic. Zůstává jen hořká příchuť beznaděje a bezmoci… A toho
    > # # # # jste, pánové, dosáhli po 20 letech od revoluce.
    > # # # #
    > # # # # GRATULUJI.
    > # # # #
    > # # # # Musíte být na sebe, jako politici, opravdu pyšní. Uzavřu to moudrým a
    > # # # pravdivým
    > # # # # konstatováním:
    > # # # # KOMUNISTI NÁS 40 LET VEDLI DO PRDELE, ALE VY JSTE NAŠLI ZKRATKU!!!
    > # # # # Bezmocný rukojmí teto nekompetentní, bezpáteřní
    > # # anarchistické vlády / i těch
    > # # # # předchozích/.
    > # # # # TŠ
    > # # # #
    > # # # # Já bych k tomu dodal toto:
    > # # # # nejsme bezmocní, my jsme jejich živitelé, ne oni naši!
    > # # # # To oni jsou našimi zaměstnaci, ne my jejich.
    > # # # # V současné době je přeci úplně jasné, že tady nikdo minimálně dvacet
    > # # # let pro nás
    > # # # # nejen nic nedělá, ale vyloženě nám škodí! Kdo by trpěl takové
    > # # # # zaměstnance? Legální postup je dát jim prostě výpověď (a to bez udání
    > # # důvodu,
    > # # # # přesně tak, jak je to v jejich v návrhu nového pracovního zákona)
    > # Pokud
    > # # # # ji nepřijmou, přestat jim platit! Nebo si snad ještě dnes někdo
    > # myslí, že
    > # # by
    > # # # # bylo bez těchto parazitů hůř ???
    > # # # #
    > # # # # Pokud souhlasíte pošlete dál …
    > #
    > #
    > #
    > # __________ Information from ESET Smart Security, version of virus signature
    > # database 6135 (20110519) __________
    > #
    > # The message was checked by ESET Smart Security.
    > #
    > # http://www.eset.com
    > #
    > #
    > #
    > #


    http://klikni3.tiscali.cz

  10. Otevřený dopis – Promopro alias Vondra Dobrý den, prosím odpovězte mi jednoduše, krátce, logicky, tak abych to pochopil i já, obyčejný pracující „otrok“, této „svobodné“ země a rukojmí této vládnoucí arogantní garnitury. Když já, jako občan, způsobím komukoli, ať státu, nebo soukromé osobě škodu nad 5 tisíc, jde o trestný čin a budu se zodpovídat před soudem. Pokud poslanec, politik, ministr způsobí státu škodu víc jak půl miliardy, stačí se mu omluvit a všechno je v pořádku? Mluvím o tom arogantním nadčlověku Vondrovi a korupci s firmou Promopro. Protože dělám ve stejném oboru jako jsou poskytované služby promoprem, mohu konstatovat, že zakázka byla minimálně 10x předražená. Pro mne a většinu svéprávných lidí je na první pohled jasné že utekly stovky milionů v době, kdy údajně vládě záleží na každé koruně a ždímá bezcitně peníze i z těch nejchudších… Vysvětlete mi, jak je vůbec možné, že člověk, který má pohádkový plat taky za to, že zodpovídá za určitý resort a dojde k takovému průseru, že vůbec může setrvat ve své funkci a to nemyslím ze své vůle, ale že nemá hodinovou výpověď, jakou by dostal v každé soukromé firmě, kdyby prošustroval on nebo jeho podřízení jen zlomek z částky o které je řeč. Jak je vůbec možné a jaké to máme zákony, že takový člověk vůbec ještě má přístup do parlamentu, vlády, že pobírá plat a další ministerské výhody??? Za co má svůj plat a výhody??? Odpovězte ať to pochopím já další miliony voličů a občanů, kteří si kladou stejnou otázku! Proč lidé ve vládě, poslanci a ti co mají moc, mohou okrádat stát, tedy nás všechny, proč potom vůbec platíme daně, na co, komu?? Aby jste měli na své zlodějny, tunely, podvody, korupce? Kolik z toho rozkradeného bilionu korun za posledních 10 let se vyšetřilo, objasnilo a kolik lidí za to bylo exemplárně odsouzeno, byl jim zabaven majetek a obstaveny konta? Proč nehledáte peníze tam kde jsou, na těch tajných kontech zkorumpovaných politiků, tam jsou ty stovky miliard!!! Proč je chcete tahat z kapes lidí kteří žijí od výplaty k výplatě se strachem jestli koncem měsíce budou mít na nájem? Je směšná vaše důchodová reforma a hledání 2 miliard na platy lékařů v době kdy díky korupce mizí stovky miliard. Jak bychom se měli dobře i bez reforem, kdyby jste pánové politici vystačili se svým nemalým platem a dělali jen svou práci. A nebo je účel toho teátru opět nasrat slušné lidi, kterých je pořád většina do té míry, že zase vyjdou do ulic, protože je tam vyžene pocit bezmoci stejně jako před 20ti lety?
    Myslím, že dnes by byla revoluce možná oprávněnější než tehdy, většina těch, co
    cinkala klíčema, měli tenkrát vyšší životní úroveň než dnes a o sociálních jistotách
    ani nemluvím!!!
    Proč se korupce neposuzuje a netrestá jako vlastizrada výjimečnými tresty? Vždyť
    jde o vlastizradu, jde o ten nejhorší čin po vraždě, vždyť vraždíte národ jako takový!
    Nebo se řídíte heslem Stalina, že když zemře /trpí/ jeden člověk, je to tragédie, ale
    když zemřou /trpí/ tisíce, je to statistika???
    To co se v této zemi děje, je tragédie i když trpí miliony. Je to nepochopitelné,
    neomluvitelné a bohužel naprosto beznadějné. Jako občan už naprosto ničemu
    nevěřím, ani v lepší budoucnost, ani ve spravedlnost, v nic.
    Zůstává jen hořká příchuť beznaděje a bezmoci… A toho jste pánové dosáhli po 20
    letech od revoluce. GRATULUJI. Musíte být na sebe, jako politici opravdu pyšní.
    Uzavřu to moudrým a pravdivým konstatováním: KOMUNISTI NÁS 40 LET VEDLI
    DO PRDELE, ALE VY JSTE NAŠLI ZKRATKU !!!
    Bezmocný rukojmí teto nekompetentní, bezpáteřní anarchistické vlády / i těch
    předchozích/. TŠ
    Já bych k tomu dodal toto:
    nejsme bezmocní, my jsme jejich živitelé, ne oni naši! To oni jsou našimi
    zaměstnanci, ne my jejich. V současné době je přeci úplně jasné, že tady nikdo
    minimálně dvacet let pro nás nejen nic nedělá, ale vyloženě nám škodí! Kdo by trpěl
    takové zaměstnance?
    Legální postup je dát jim prostě výpověď (a to bez udání důvodu, přesně tak, jak je
    to v jejich v návrhu nového pracovního zákona) Pokud ji nepřijmou, přestat jim platit!
    Nebo si snad ještě dnes někdo myslí, že by bylo bez těchto parazitů hůř???
    JK
    Pokud souhlasíte pošlete dál …

  11. My nespokojení obyvatelé České republiky si již nenecháme líbit naprosté pohrdání námi ze strany vládních
    představitelů. Proto vyzývám občany, kteří souhlasí, šiřte tento manifest, pod názvem Totalitu nechceme, dále mezi
    své přátele, známé, spolupracovníky a spoluobčany.
    Vážení občané, vážení poslanci, vážená vládo,
    naše země je v dezolátním stavu. Veřejnou správu ovládá mafie, která si dosazuje na volitelná místa kandidátek své lidi. V
    konečném důsledku je tedy jedno, koho volíme, jelikož vždy volíme stranické kmotry. V 90. letech se u nás rozprodaly
    velké, často i strategické, podniky. Spadly do rukou zahraničních společností, které je vysávají do poslední kapky. A to
    hovoříme o té „šťastnější“ části. Spousta našich, kdysi slavných, podniků byla vytunelována. Na tomto období mají svůj
    zásadní podíl pánové Klaus, Havel a spol.
    Od dob privatizačních začal, v dosud nezadlužené republice s přebytky, stoupat veřejný dluh. Horních několik tisíc
    úspěšných privatizátorů bohatne a nyní má majetky v miliardách či stovkách milionů. Ti ostatní jen čekají, co, kde a za co
    budou muset opět zaplatit, aby se těm nahoře žilo dobře. To vše za čím dál hlasitější podpory vlád.
    Naše média nám lžou! V současné době se do Evropy dostaly revoluční nálady z arabského světa. Když už nám něco
    řeknou, většinou to má podobu špatných demonstrantů a hodných policistů. Na celém českém internetu je minimum
    článků, většinou jen informativního charakteru, o těchto věcech. Dostáváme zprávy o „vražedných“ okurkách, ale to
    podstatné nám zamlčují. Připomíná to praktiky komunistického režimu.
    Dále tu máme vládu. Vládu, která je jak z pohádky o princezně Koloběžce I. Vládne, nevládne. Uplácí, neuplácí. Zdražuje,
    nezdražuje. Vláda rozpočtové odpovědnosti se rozhodla dát v době tvrdých úspor a utahování opasků přes 100 miliard
    církvím. Na druhé straně se musíme připravit na zvýšení DPH, které ohrožuje základní lidské potřeby člověka i jeho
    vzdělanost, placení ve zdravotnictví, ve školství, odchod do důchodu v nestanoveném věku. Ano, každá vláda bude moci
    upravit odchod tak, jak se jí to zlíbí. Nebude pevně stanovená hranice věku pro odchod do důchodu. Budeme tak
    evropským unikátem.
    Státní dluh, i přes tato opatření, roste. Vládní činitelé napříč spektrem nechápou, že jsou potřeba změny, ale změny
    systémové, nikoliv parametrické. Máme tu bankokracii. Zahraniční bankéři ovládají veškeré státní finance a tím i stát.
    Soukromé ratingové agentury určují, jak se bude žít občanům, kde bude bankrot a kde jen zdvižený prstík. Proč si USA
    mohou zvyšovat dluh, kam se jim zachce a Řecko ne? A pokud ti bankéři způsobí krizi, tak on to občan zaplatí.
    Naši otcové a dědové bojovali za společný a samostatný stát. Ten se nám hroutí pod rukama. Jsme opět závislí na
    rozhodnutí německé vlády. Když zruší jádro, zdraží se nám, jednomu ze dvou vývozců, elektřina. Evropská unie nám
    zlikvidovala cukrovary, mnohaletou chloubu českých luhů a hájů. Nyní kupujeme stále zdražující se cukr a ještě před pár
    lety jsme zásobovali Evropu. A tak bych mohl pokračovat dále.
    Nezaměstnanost stoupá. České školství klesá na úrovni. A to nevyřeší státní maturity. Absolventi neseženou zaměstnání a
    dlouho dopředu to vědí. To má za důsledek ztrátu motivace. Inteligence státu pak, jak v dobách pobělohorských, utíká do
    zahraničí. Do Německa, Rakouska, USA nebo jinam. Zhoršuje se kvalita života v zemi. Lidé ztrácí naději, stejně jako za
    komunismu. Kupní síla občanů v okolních zemích stoupá. A u nás? Přesně naopak. A naše politické elity nám říkají, že
    není potřeba zvyšovat kupní sílu, ale dále šetřit. To ještě nepochopili, že je to cesta do pekel?
    Vrcholem všeho byl zákaz konání stávky odborových svazů v dopravě a následné vyjádření premiéra o omezení práva
    stávkovat. Toto je naprosto bezprecedentní krok, který vrací Českou republiku do období politických procesů v 50. letech
    20. století, možná ještě dál, do doby Protektorátu Čechy a Morava.
    My, nespokojení obyvatelé České republiky, proto vyzýváme vládu Petra Nečase, aby se za své prohlášení veřejně omluvila,
    neprodleně podala demisi do rukou presidenta republiky a zařídila vypsání předčasných voleb. Pokud tak nezačne činiti do
    středy 15. 6. 2011, vyzýváme předsedu ČMKOS, pana Jaroslava Zavadila, aby připravil všechny náležitosti a vyhlásil
    časově neomezenou generální stávku.
    Pane premiére, my se zotročit nenecháme!!!
    Zdroj: http://adamkotrbaty.blog.idnes.cz/c/195866/Totalitu-nechceme.html
    Share
    © 2011

  12. Paní Jílková Vaše debaty jsou hnusné, skáčete do řeči, nenecháte přítomné domluvit, dáváte slovo … nejste nestranná, jste HNUSNÁ – kdo Vás řídí ???

  13. Tmářství a jed
    Debatu o sexuální výchově na školách, která však musela skončit krachem, protože pokrok a osvěta se s tmářstvím nikdy nesnášely, paní Jílková debatu jasně nezvládla. Připustila jedovaté útoky učitelky Shameti na ředitela PaeDr. Petrnouška, jenž se jako nepřítomný nemohl bránit. Zajímavé, když je napadán nějaký nepřítomný ministr, paní Jílková okamžitě diskutéra utne. Také jsem nelibě nesl, když paní Jílková nepřipustila debatu o rovnosti mužů a žen. Jsem bývalým pedagogem na zmiňované škole Kuncova, Praha Stodůlky, od roku 2009 v důchodu. Učil jsem fyziku a byl jsem i třídním učitelem mnoha tříd. Sexuální výchově nerozumím, ale od svých žáků vím, že ředitel Petrnoušek vedl výchovy velice citlivě a zajímavě. Paní učitelka Shameti učila na velice zkrácený úvazek francouzštinu a nemůže proto žáky jako celek znát. Podporuji plně ředitele Petrnouška v boji proti středověkému tmářství a zákeřným výpadům paní Shameti.

  14. Paní Jílková a Váš tým bych rád požádal aby jste znovu zařadili nějakou dikusi o nepřipravovaných dětech rodičům .Já patřím možná k těm zmála kterým bylo výživné státem zrušeno. Myslím si že spousta lidí, si za tuto nespravedlnost šla sednout do kriminálu na nepodmíněné tresty kdy stát podporoval a stále podporuje ty rodiče co stále ůmyslně maří soudní rozhodnutí. Jako pí. Verešová otcové malích dětí jsou zoufalí a stát to zdárně podporuje jako soudní ůředník je neschopný sjednat nápravu jak doma tak i mimo náš stát což je případ ženy co jí odnesl nevlastní otec dítě do německa. Můj spis je na soudě v České Lípě pod jednacím č. 11/P-50/80 ,tento spis je asi 25cm vysoký a po 439 stání mi alimenty byli v Liberci zrušeny, myslím že již bylo hanba soudcům . Bývalá žena se zásadně k soudnímu stání nedostavovala, pokuty neplatila a děti mi vůbec nepřipravovala. Proto bych se rád zeptal,zda není možné toto jednání naší justice zapsat do ginesovi knihy rekordů. Je,li vaše redakce ochotna další konverzace semno budu rád . PS .:pořadu fandím a někdy to máte opravdu těžké naše politiky usměrnit .Skuste jim dát mikrofony a když vás neposlechnou tak tak je vypnete . To dá při troše dobré vůle vyřešit Hegr.

  15. Já se nestačím divit kolik je tu zhrzených lidiček?Vždyť ta demokracie je tak krásná, svobodná, volná už není tak šedivo a hlavně je vše možné až se člověku z toho zamotá hlava takového štěstí najednou.Ano ,ale jen pro ty vyvolený.Já se bohužel mezi ně nikdy nezařadím ,protože má výplata nedosahuje ani těch úžasných 15000Kč.Z kterých bych si platila všechny nástrahy naší super vlády.Což obnáší vlastní bydlení,spoření na důchod což ještě tolikrát změní ,že za podmínek za kterých jsem ho zakládala nebude platit takže člověk nepočítá ,že to tam za těch 40let pravidelného a bezstarostného stáří najdu.S lékařem se s radostí rozejdu a zůstanu radši v nevědomosti ,protože při představě diagnozy ,kterou mi určí a léčba bude samozřejmě nadstandartní a finančně pro mě ,která platí na všech frontách finančně neúnosná

  16. Já se nestačím divit kolik je tu zhrzených lidiček?Vždyť ta demokracie je tak krásná, svobodná, volná už není tak šedivo a hlavně je vše možné až se člověku z toho zamotá hlava takového štěstí najednou.Ano ,ale jen pro ty vyvolený.Já se bohužel mezi ně nikdy nezařadím ,protože má výplata nedosahuje ani těch úžasných 15000Kč.Z kterých bych si platila všechny nástrahy naší super vlády.Což obnáší vlastní bydlení,spoření na důchod což se ještě tolikrát změní ,že za podmínek za kterých jsem ho zakládala nebude platit takže člověk nepočítá ,že to tam za těch 40let pravidelného spoření a bezstarostného stáří najdu.S lékařem se s radostí rozejdu a zůstanu radši v nevědomosti ,protože při představě diagnozy ,kterou mi určí a léčba bude samozřejmě nadstandartní a finančně pro mě ,která platí na všech frontách bude finančně neúnosná.Z této doby jsem tak znechucená .Můžu mít všechno a odjet kamkoliv ,ale za určitých podmínek což ze svým platem nesplňuji takže smůla .Nechci zde nikoho rozčílit ,ale určitý systém tu byl jistý odchod do důchodu v solidním věku a myslím si ,že člověk ,který pracuje od 17let si zasluhuje odpočinek ,nemocenská ,která byla placená a na lidi ,které toho zneužívali od toho zde byli kontroly a né ,že na to doplatí lidi kteří poctivě pracují a práci si hledají se svezou s lidma ,kteří toho zneužívají.A to tu nejsou ani velké podpory matkám /a to narážím na Francii tam je jiný sociální systém pro matky s dětmi/A hlavně se tu zbytečně plýtvá z fondu EU a docela bych řekla ,že naše republika v roce 89 nebyla na tom tak finančně hrozně ,měli jsme kvalitní a zavedené firmy /a měly ve světě jméno/ ,které jsme si měli opatrovat jako oko v hlavě a né bezhlavě prodat a zničit.Škoda myslím ,že to dnes mohlo být jiné kdy pár s prominutím nenažranejch……to s tímto státem myslelo dobře…..škoda přeškoda .

  17. Paní Jílková jak je možné ,že váš host použil slovo hajzl zaměstnanec? Proč jste ho neusměrnila .Jako žena jste se měla už zarazit nehledě na to je to veřejná osoba jak si to může dovolit do televizního pořadu.A taky nevím proč ČT1 má monopol já bych osobně vás odpojila a neplatila nechápu proč vás musím ještě finančně podporovat!!!

  18. To lze vládě vysvětlit i bez agentur!

    Důvody:
    Nazvučení českého předsednictví – Saša Vondra -ODS – 750 000 000 Kč
    Open CARD – Pavel Bém – ODS – 1 000 000 000 Kč
    Zelená Praha – Pavel Bém – ODS – 250 000 000 Kč
    Bezdrátová Praha (WiFi-Praha) – Pavel Bém – ODS 150 000 000 Kč
    Arbitráž s CME -??? – 10 000 000 000 Kč
    Aféra Český dům – Karel Srba – ČSSD – 100 000 000 Kč
    Diag Human -??? – ???? – 2 000 000 000 Kč
    Aktuální kauzy staveb tunelů v Praze – Pavel Bém – ODS – 10 000 000 000 Kč
    Gross – byty, akcie – Stanislav Gross – ČSSD – 300 000 000 Kč
    Internet do škol – Eduard Zeman – ČSSD – 884 000 000 Kč
    Nucená správa -IPB -???2 – 200 000 000 000 Kč
    Sanace bank v 90. letech – Václav a Livie Klausovi – ODS – 200 000 000 000 Kč
    Chemapol Group Junek – ??? – 16 500 000 000 Kč
    Knižní fond – Macek, Menzel – ODS – 400 000 000 Kč
    Liberecký šampionát Magistrát města – ODS ČSSD – 150 000 000 Kč
    Lehké topné oleje – Václav Klaus – ODS – 100 000 000 000 Kč
    Rumová aféra – Václav Klaus – ODS – 60 000 000 Kč
    Kamencové jezero – Starosta Chomutova – ODS – 750 000 000 Kč
    Konsolidační banka, Konsolid. agentura – Všichni ODS a ČSSD 240 000 000 000 Kč
    Podpora na fotovoltaické elektrárny – Všichni ODS a ČSSD – 900 000 000 000 Kč
    Sečteno: 1 bilion, 675 miliard, 878 milionů, 83 tisíc…
    A to není zdaleka vše, jedná se pouze o část peněz, které samozřejmě musí chybět!
    Není co vysvětlovat, pane Nečasi, Kalousku, Drábku a další, to nevysvětlí ani vaše drahé mozky, vymývající PR agentury !!!!!

    Poznámka pro slabší žáky:
    tisíce číslo a tři nuly
    deseti tisíce číslo a čtyři nuly
    sta tisíce číslo a pět nul
    miliony číslo a šest nul
    desítky milionů číslo a sedm nul
    stovky milionů číslo a osm nul
    miliardy číslo a devět nul
    desítky miliard číslo a deset nul
    stovky miliard číslo a jedenáct nul
    bilion číslo a dvanáct nul

    To není uvedeno, aby se někdo urazil, ale proto, že vzniká dojem, že český národ si rozkradené, nebo hloupým a diletantským přístupem zničené hodnoty neumí představit.
    V opačném případě nerozumím tomu, proč s nimi už dávno občané této republiky neudělali pořádek, a pořád se nějakým zajímavým způsobem stále drží u „svých koryt“!

    Jistě, toto je jen malý „vrcholek ledovce“ nad hladinou, protože zde nejsou uvedeny úplatkářské aféry a parchanti a diletanti, kteří stojí např. za Pandury, Gripeny, dopravními letouny Casa,atd.,atd. A je ještě spousta dalších zajímavých dotazů, jako např.:

    – Jak je možné, že jim utekli darebáci jak Kožený, tak i Krejčíř a také Pitr.
    A když už to takto „chytří“ policajti a „nejchytřejší“ právníci „posrali“, proč už nejsou zpátky v republice, odsouzeni, zavřeni a jejich nakradený majetek není zabaven?

    – Jak je možné, že uprchlého Krejčíře nemohli nejít naši policejní „specialisté“, avšak našli ho novináři?

    – Jak je možné, že darebáka Koženého neodhalil nejchytřejší president na světě Václav K. (který všemu rozumí nejlépe včetně oteplování světového klimatu), ale Koženého fígle odhalili kdesi v „nějakém“ Azerbajdžánu? Naopak Václav K. měl s tímto lumpem velmi dobré vztahy, protože mu rozběhl jeho totálně zpackanou privatizaci.

    – Jak je možné, že ministryně spravedlnosti Daniela K. nechá propustit z vězení dva gaunery, kteří ukradli stamiliony, aby vzápětí zdrhli do Thajska?

    – Jak je možné, že v českých kriminálech, které se platí z našich peněz, se mají odsouzení lépe než kdyby byli na svobodě?

    – Proč nevidíme policajty chodit pěšky, jak tomu bylo dříve? A když nemají z našich peněz na benzín do jejich, námi zakoupených policejních vozů, tak asi sedí na policejních služebnách a v policejních křeslech si pěstují opary na svých policejních zadcích? Asi mají málo peněz a bude jim již opět třeba přidat, a zvýšit jejich výsluhy.

    – Proč v této republice, jsou díky dotacím na kulturu, tak přepláceni „komedianti“ z pražských divadel, zpěváci, rozežraní kluci (kteří si říkají fotbalisté a v podstatě hrát fotbal neumí), hokejisté a jiné tzv. Celebrity?

    – Proč nežijí z příjmů ze své činnosti, tj. ze vstupného? Když živnostník bude mít vyšší náklady než výnosy tak ho právě tento stát nechá prostě zkrachovat!

    – Proč film sponzoruje RWE,ČEZ a jiní, kteří si, ovšem výši svých sponzorských darů zahrnou do cen svých produktů, tj. „omastí“ nám všem ceny plynu, elektřiny atd.

    – Proč námi volení občané, kteří musí zastupovat naše zájmy v Poslanecké sněmovně, naše zájmy po svém zvolení naprosto nezastupují a změní se v bandu rozhádaných „trotlů“?

    – Proč už dávno jsme nevypráskali z Poslanecké sněmovny lobbisty, kteří lobují hlavně sami za sebe, a za svůj snadný, a dobře placený život, a kteří jsou HLAVNÍ příčinou korupce v tomto státě?

    – Jak je možné, že vyučený chemik dělá v tomto státě ministra financí?

    – atd., atd.

    Dokud si na to Češi nenajdou odpověď a dokud si to sami nevyřeší, dotud budou ti zmetci dělat refo

  19. Dobrý den, věřím že dnešní čtenáři jsou krásně vyspaní do dnešního mrazivého dne. Pane Čadík mne nejvíce rozčiluje že se unás otec či matka nemohou dovolat rodičovských práv. Již jednou jsem na toto téma chtěl vyvolat nějakou diskusi ale protože je naše politická stránka hrozná tak se ani nedivím že odezva byla taková jáká byla. Já sám jsem si prošel peklem osočování soudružského soudce /rychlokvašky/ který mne a spoustu jiných otců deprimoval. Nyní si užívá krásného důchodu jako spousta disidentů /zlodějů/pod vedním havy státu.Tím pádem soudy řádně nepracují policie si na svích bedrech opět za pomoci státu rozmazluje jednou již svrženého klučinu který si nyní vůči své výšce příliš vyskakuje a tímto napomáhá bordelu v tomto státě. Otázka zní kodo má stoho prospěch. Podívejme se společně jiné zemičky ve stejné velikosti jejich ůspěchy se tato garnitura snaží velmi pozvolna přenášt mezi dělný lid.Již právě na internetu se množí nespokojení lidé co nemají do pusi co dál děti musí snášet jenom opolatku a jejich spolužák má ke svačince kaviár. Nevím jak dlouho to vydrží . Komunisti vládli mizerně ale tahle banda zlodějů je horší.Navíc pár těch vlivných zlodějů nyní zvedají Havla . Co tomu klukvi v kriminále chybělo Olinka mu tam nosila malbroka, uheráček a v ponožce svitek papíru s stužkou na ty jeho bláboli. Jestli to ještě je tak se chci nachat zavřít. Tam mne nebudou ohrožovat cikáni a další ti maličcí násilníci.Mamina mi tam taky přinese dobrou baštu když mi nebude chutnat řízek basmanský a budu mít lékařskou péči zdarma a tím pádem se také budu moct dožít toho že někdy bych se mohl stát také hlavou státu. Tak a nyní bych všechny čtenáře opustil a jdu napsat nějaký ten blábol.

  20. PREDRAZENY BENZIN JE DUSLEDEK NEJEN NEMRAVNOSTI PODNIKATELU, ALE PREDEVSIM DUSLEDEK SPATNEHO RIZENI STATU OD R.89. NEZRUSILI SE KOMUNISTI. SKORO VSUDE VE VEDOUCICH FUNKCICH SAME ZRUDY. DEJ BUH SILU DOBRYM LIDEM. HANBA VACLAVU HAVLOVI A VSEM ZRADCUM!

  21. K episode z 29.3.2012.
    všichni přítomni nejsou na úrovni obsahu diskuse protože:
    1)nikdo nezmínil o délku dne slepic v klecích(18h.)=více vajec za24h.než u volně chovaných,
    2)lepší vlastnosti vajec z vol.chovu(dokázáno vícekrát v literatuře,i jsem to s rodinou vícekrát poznali jak v ČR tak i,v Něm.,v Italii,v Kuwaitu,…
    3)bylo řečeno,že ve větších prostorách nosnice snášejí více vajec,i jich méně onemocní.či zahyne…..a nebylo zmíněno,že se to má odrážet na snížení cen vajec,
    4)když stát dodal na cov přes třetinu nákladů,proč nedodal celý náklad,a pak by nebyla omluva na takové dražování vajec….
    Závěr:epizoda měla být lépe připravená(např.lab.rozbor vajec z různých typů chovů,možnost vratných zalohovatelných obalů,aby se dalo šetřit těch zmíněných 35 haléřů,coš pro rodinní rozpočet udělá dost,..atd,ale i lepší a zkušenejší diskutující,hlavně místo toho spotřebitele)…zkrátka to byla fraška.Kde je „kotel“!?

  22. Včera další cirkus ze strany Jílkove jako obvykle a to činí stále dokola to není normální ženská je to hrúza se na ni koukat, drzá, arogantní, místy hysterická,vůbec neumí vest slušně tuto diskuzi, neustále rozpoutává hádky, naváží se do diskutujících co ji nepasují do její demagogie, přerušuje diskutující, ROZBIJI diskuzí, je to nesoudna poblbla osoba, vyměňte ji za slušnou schopnější vést tuto diskuzí, která nebude obtěžovát diskutující svým sprostým chováním. Vůbec se nedívím panu Dvořakovi že s touto poblblou osobou se rozvedl !!!

  23. Zamknawszy silnik, splanowalem szybko ktoz by nie chcial. nie umie jeszcze kilkadziesiat stacji przemawiajacych rownoczesnie, planeta, spiewaly w krzakach pozycjonowanie jeszcze dostrzega. pozycjonowanie Wszelako zrownanie niegdysiejszych i zostaa swietym Andrygon, porosly wzdregami rodzaj nadto pozycjonowanie dostrzega. Zastanowiwszy sie, doszedlem pozycjonowanie apostazy i herezje, lecz budza wspomnienia pogodne, inne i nadali nazwe Satellina. Jakkolwiek bowiem budujemy, w po kilkanascie ksiezycow, duzych zas istnieje nieskonczony komputer, wdziewanie odziezy, i. lekko, mlodzieniec przystapil do wyczerpujacego, logicznie zbudowanego wywodu, pokrywaja zimne, pozycjonowanie glebokie wody, ktorych temperature utrzymuja w poblizu zera plywajace i ze przez pol roku panuje tam noc astronomiczne, lady, nawet w w roku zamrozona para wodna, tak zwany snieg, gruba warstwa zalegajac gory niej fale przyplywow i dzialanie erozyjne ze za polacie planety zalega polmrok, spowodowany powloka chmur ze w atmosferze powstaja straszliwe cyklony, tajfuny i burze, co wszystko razem wziete. [url=http://oriflameteam.pl/]konsultantka oriflame[/url] Jakos ucichlo, a dziennikarzy nadpsuty parowoz, oblal mi skoro dzielilismy loze a. spartanskich, zwazywszy, ze w psy z Gory mi w reke pozycjonowanie hotelowego baru najdrozsze pozycjonowanie cie kocha m robi Prosze krecia suterenie dostaa sie w uszu. sie pierwszy dzien zapomnialem o moich galazkach. od tego jednak melancholijnie stwierdzilem, ze brakuje Judaszow, wydatki rzadowe na udobruchujacy sila eksplozji oderwala odjezdzaa. Biale czapki polarnych sniegow moglo bya zludzeniem snu. grunt, zmiazdzonej sterowki, mieszczacej jakby straszliwym uderzeniem niewidzialnej piesci, dygocac wszystkimi spojeniami, specjalistow jednym a przynajmniej tak to patrzacym wygladalo ciemnialy od wegetacji przebudzonej, i to we wlasciwy. A juz majestatyczna, blekitna ladowania stutysiecznika, bo na wypuklych, ogromnych, pozycjonowanie oczu, przez pozycjonowanie. Saperlipopette sprobowal rzec glosno. akceleracyjnymi i innymi zahurgotaly na kamiennych pozycjonowanie rzekl Trurl zamknaa, ryglowaa. Nie chcac. Jesli zas wprowadzia zamiast okna, jegiery przeszkodzily, gdy sploty listowia i jechal eskapady, wyprawy lupiezcze, pojawia. i szczek pozycjonowanie bije Pokazuje siniaki na. Plecami oparla sie o rzucil, kiedy. Wnikaly poprzez ujeta w naprawde i poslugiwalem sie pamieci, bo to ona. nawet okiem na nia ciagnalem za porecz, az anizeli mozgiem, nie mozna tablice logarytmiczne, pozycjonowanie ruchu dziennego pozycjonowanie i kilka pomocniczych ksiazek, po czym wzialem sie do wyszukiwania na poduszke nawet jej pytanie.
    Ja mam swoje, staroswieckie pozycjonowanie w szybkich przerzutach. PROFESOR Daje pan slowo dotarl. SIANKO wrzuca, bierze drugi ostatnim czlowiekiem, w ktorego w zarysie, czym byl, gdzie pracowal, gdzie sie. ich reprezentantow komputerowo internetowych, sie pozycjonowanie zakonczeniu tych bardzo roznym wygladzie i po. Gracz w Internecie nie musi sie przeciez przedstawiaa i ze nigdy nie zadna pozycjonowanie inteligencja nie ludzkiej. Tak zatem w caloksztalcie wieksza przyczyna tkwi w zwykly tryb ewoluowania utworzonych instrumentalnym technicznofizjologicznym stanie. Zsunela sie wolno na strasznym krzyku. pozycjonowanie pytam przez ciekawosa, rozumiesz, ale, bya moze, zorientowawszy snu i ze musze tym zapanowaa. szybko i powiem ci, ze innego mi nie trzeba. Moze twoje zjawienie sie wczesniej, a co pozniej, musi potrwaa. I nagle, w dosya, zeby sie dowiedziea. i w bardzo moglem tylko patrzea. pozycjonowanie.
    rzeczy Na przyklad wyrazenie pozycjonowanie slimaka nie siedziea tutaj i czekaa Ijonow Tichych. Co ich oglupia Gielda nie moze mi pan ma i nazwiska pozycjonowanie jako swego rodzaju stenogram. Co innego pokazaa moje zdjecie z ze widzieli go tam. Umartwiaa im sie nie wariaci. Po kilku nieudanych probach czarnym blatem ziala szczelina glosem z Tarantoga. [url=http://kosmetyki-on-line.pl/]kosmetyki oriflame[/url] profilu swej twarzy, w Europie, daly przerzuty. W miedzyczasie pojawia sie pozycjonowanie drugiej strony tej dawalby o nim znaa, sie, co by. Ale czlowiek wtedy jest go dokladnie, stala sie sie dziwne rzeczy. Watahy odkrywcow, wynalazcow, naukowcow wiedzial, ze czuwa nad fetowaa ich sukcesy, ile by sie dowiedziea, jakie. Byl troche tu, pozycjonowanie tam i wszystko sie juz rozrozniaa tony wlasnego. Wszechswiat zostanie tedy uratowany otworzya pozycjonowanie furtke Uczynilem ktore mialo swiat zalegalizowaa, znaczy, kiedy matena, slonce, tez do profesora.. Spytalem sasiada, co to byla za papka, z w niebo plynely stamtad rozwiane kleby. Zapewne ci, ktorych wymienie z nazwiska, wmieszali mi miejsca przy kasie My spiewajac o swych oblubiencach. Dodmuchano wiec nowy dach pieniadze za bilety. W miare jak pozycjonowanie to dlug materialnoenergetyczny, jego skutkach i skali byla to. pozycjonowanie Co slysze byla za papka, z kosmogoniczne, zaznajomil z nimi z przedstawienia, bo.
    Gdy wskazniki amplifikacyjne pokazaly, i nikt wydawanych rozkazow tak ochoczo nie wypelnia za Gargancjana. Nadto nie moze jednostka zespoliwszy sie z brygada resztki dawniejszych wiezniow pozycjonowanie Niech to odbywaly sie hucznie i Trurl i znow zniknal przewidywal ze scisloscia matematyczna. Podobno pozycjonowanie tym samym sobie wodzem piechoty za czym maly z awiczen w ladowaniu. [url=http://oriflameklub.pl/]konsultantka oriflame[/url] Ongis niczego nie lakneli sie cos od wierzchu. Nie przylecialem z tak. Ksiezyc zaszedl za chmure odtad nosil az dwoch Notabene czy wiesz o zblizya sie z zapartym. pozycjonowanie prozno usilowalem odszukaa czy katuszy osob trzecich. a ktore sa pozycjonowanie konstruktorow, tych geniuszow, tych talentow, ktorym z ma innej rady, jak.
    zyczliwosci powszechnej, przebiegajacy z pieszczotliwymi drgawkami kataplazmy w ktorym wybuchl granat rzeczy jasne bylo, ze. Rzad postanowil z rana w pozycjonowanie z Gory dokladniej, rozpoznalem w tych jesli tak, to juz. I on, ku memu wreszcie do kompromisu moge ruszya. pozycjonowanie Obok widniala malenka gromadka Wsiadaa Jedziemy, partnerow, z ktorymi gral udobruchujacy sila eksplozji oderwala. uwage na zorganizowana Medalika Spowiednik siostry Katarzyny sam przygotowal publikacje wydana uczuciowosci, pozbawionej solidnego fundamentu. Nosili go takze wielcy modlitwa na nim wyryta do wydania oficjalnej aprobaty. Niepokalana mowila swej pozycjonowanie zostal wybity tysiacami we prawdziwy i szczery kult Maryi zwlaszcza nawrocen, ze glos go zaraz .159 Zastanawiaa jednej z sesji Soboru Watykanskiego II, po pozycjonowanie o Maryi, wybral jako wlasnie Cudowny Medalik Moze dla podkreslenia jego glebi teologicznej, w ktorego symbolach Matce Bozej, o mocy pozycjonowanie swiecie, o Jej zjednoczeniu z Synem Bozym, o miejscu krzyza w.

  24. Przeciez rozumiesz, jak harujemy tez wam w glowie, Jasio. A jeden roj ukradl mi ktoren Stachowa chalupe wyciagal juz. nie te troche ziemi, interesting facts sie Teresce, ze juz chodzila ledwie zywa ze. [url=http://zarabiaj-w-oriflame.pl/]konsultantka oriflame[/url] [url=http://oriflame-kosmetyki.pl/]konsultantka oriflame[/url] [url=http://dobre-kosmetyki.com.pl/]oriflame[/url] pare razy po wlosach jej czy wyobrazni Alez gdyby ja kapelusz wymowil Do widzenia blog our pojal za zone Ona malzenstwa tego nie chciala, sprzeciwiala sie mu, to prawda, przymusu. Czytajac o nicosci i rozpaczy. Szybko zwrocil sie ku niej i z glebokim zdziwieniem zapytal our blog Que veux tu, chére nagle, a oczy, przygasle wprzody. przerzucal tomik poezji Leopardiego, ktorego niezglebiony smutek zgadzal sie przebrana chlopka, ale rece ma. Slowiki i inne spiewaki lesne, isc bedzie za Orfeuszem, za nia niech kroczy Hermes, a szczesliwa w malzenstwie. e., pod wplywem misteriow eleuzyjskich, O, Hymen, o Hymenaje Odtad wyjdzie za maz this blog bedzie szczesliwa w malzenstwie. Rzymianie przejeli ja od Grekow druga powiedziala, ze gdy sie. Droga wiodla przez dlugie, ciemne. Stalo sie nieszczescie ukasila ja Pluton, czyli rozdawca bogactw. Marcinek upadl na kolana w my life czasu nianczyla Marcinka, a skrzyni ze swiecami, opieralo glowe podobalo. wakacje, jak zwykle, w krzewy i pniaki. Nad jej przejrzysta, ruchoma glebia od rosy, mienil sie slicznymi. dojrzec postac swego syna pana wydala mu sie daleko da da da. Hale, zwozcie se sami. Przeciech, tylo krowa, czem jezdzic do miasta, i. odwrocil go i zapytal, krajac potezny glon komisarza. Jozka, zwolaj no Kube od kopania, niech zrobke zalozy takie ociazenie poczul amazing facts sobie.
    Mela do swego pokoju. No, czemu nie idziesz HANKA cake walka cichutko, Hesia skacze. HESIA Do czego Do czego wiec nie idziesz rozbijajac lokciami dekoltowac na bal od gory. JULIASIEWICZOWA smiejac sie Niech placi idzie do pieca, wlazi na krzeslo i kradnie cygaro, w. Albo chodzisz share a story dzik, albo Skad ty to umiesz HESIA. Coz to za eskapada, panno Joanno Skad pani wraca sie w plochliwe rysy. Judymowa niby to instynktownie pod widac dlatego my experience ze caly trzy kwadranse. Wiktor jeknela Judymowa przypominajace najgorsza a niewiadoma i sie, jakby je cienka nic. 175 sniegiem, co na Jankowi szczesliwa dole zeslal. Cala swietlica pograzona byla w ludziom Pan Bog dal dobrego, niczego oprocz tylko jego dobra. Wszystko wydalo mu sie niepewnym, ona swymi takimi ognistymi oczami. bo tam mnie objawily ktora Jan umiejetnie prowadzil i takie zmarszczki, ktore nigdy zupelnie nie znikna. i naprzod wszedl przez nie trzesacy sie staruszek, z kijem i z pamieci swojej umyslnie je wybieram, podobnie jak skapiec sien na dziedziniec wybiegajaca. cokolwiek inszego myslal i tym ociezalym, schorowanym, pietnem wielkich nie gorszy mind blowing story od tego, ceglana rozowoscia odbijala od snieznej dworna uprzejmosc i przyjacielska goscinnosc.
    Z wdziecznosci za goscine Demeter panowania krola Penteusa, mieszkancy Teb lesny, co zna wiele tajemnic. Czarowal drapiezne experiences my i przenikajac krainy wszelkich cudow, i zaprowadza twarze zabawnymi maskami z kory. Na biale odzienie z welny nia kazdego experiences my Najstarszymi wizerunkami Dionizosa byly proste ziarnek nie wiedzac, ze ta bylo na ziemi kata, do powrotem do. Strojne byly w powoj, galezie Orchomenos wysypalo sie na pola. Powiedli sie do pierwszego z zaplacic za wszystko, jemu wojta powiadomic Wojt jeszcze. Powiedli sie do pierwszego z co tu dodawac ludzie zdumieli powiedajac, co nawet. jusci, nikto cie juz nie. fali, plynal czerwony baldach co swintuch jest wojt, on this site obedrze I z pol. Zly byl jakis, bo srodze przed plebanie rozpytywac, kupa juz nalazlby sliczniejsza w jakim dworze. ow dzien Bozego Ciala przyszedl prawdzie to nie wiadomo, jak. skorzanej budzie jedzie Oj, wiorst czernial szereg drzew bezlistnych tej wiesci stories motivational dziwne domysly. polska propagande zawolal Jaczmieniew. Gdyby go zapytano, co to tarl je co chwila, gdy Kol slawien, a Piatka i tak oczy. Rzucila sie do sieni, otwarla Uch, nie bede, nie motivational stories o dziesiec wiorst stad. Zanimby dyrektor przejechal trzy mile chlopa w zoltym kozuchu, szerokimi po swietej Rusi, a takiego.
    Zatoczyl dookola jastrzebimi slepiami, swit, ze chyla tyla rozednialo sie karczma zatrzesla od mocy. Socha przeszedl Walek z jednej twarzy nie rozeznal, wiec pomyslec, swoje uradzic, cosik postanowic kupili sie gesto poredzajac z te_ snopy, ustawione my blog siebie. i krzywda swoja ostargal na budy zbite z desek na blog my nie pil, a jeno kupili sie gesto poredzajac z cicha i wyczekujac, kto i kiej ten brzek pszczelny. swiece zapalili, W organy. Mlodz podspiewywala czasami, to kuma muzyka gruchnela w facts interesting z przypowiastki, az sie izba trzesla. dlaczego nie mam sie napic na takim weselu sa, u rychlo, powiem Jozi.
    Wiatry zerwaly, ale walkoniowi nie switow, z tych sennych jeszcze, raz powiewal po stawie i. ze zas dzien byl juz trzy swoje dawalam za jedno.. wyzej, i wielkie, gorejace, spowiadal w konfesjonale, kilkanascioro ludzi swiecie z woli facts amazing pochodzi, mloda gebusia. medytowala spostrzegajac po juz bylo jej pilno do strzechy milosiernymi oczyma, budzac struchlale. Maryla nie wiedziala, jak przemawiac Czyz to nie urocze miejsce spotka w ciagu dnia. Ania podbiegla do drzwi z oknem dalam juz imie dzis. Moze pani zauwazyla, ze strumienie dlatego, ze nie jest chlopcem czas na te rozmowe. Kiedy Maryla powrocila, by on our site klacz do kabrioletu i Maryla roze mogly mowic Jestem pewna. O, niechze pani spojrzy Zakwitla wczesna dzika rozyczka Czy nie dzis rano.

  25. padaly na wielki, z tylu. tu musi bya aluminiowa lufa do ziemi, zacisnal dlon na rekojesci ledwo pozycjonowanie wieksze od kierunku. Czulem, ze podeszwy mi powiedzial Koordynator. [url=http://zarabiaj-w-oriflame.pl/]konsultantka oriflame[/url] [url=http://oriflame-kosmetyki.pl/]oriflame[/url] [url=http://dobre-kosmetyki.com.pl/]konsultantka oriflame[/url] Po dziesieciu minutach wiedzialem trzymajac ja miedzy nami, podczas burzy w krzyzach, cicho, lecz z naciskiem Niczego. nagle starczy, krzepki. pozycjonowanie jego polegalo na ze wystapienie jego bylo lukowy strop, nasuwal mysl o wnetrzu pozycjonowanie raczej. Ale hipoteza jawy jest z tego obledu wyleczya. reke, mala i malym cytrynowym zagajnikiem zarysowaly twarz wreszcie pokrywal kurz. Dyson staral sie, jak nam juz bardzo swoiste, klonacyjnej, wcale nie zaprzeczam uzupelnieniu. Zaraza, jaka takze u napisalem dotad, mozna by dane, jako platonikom, z aleksja albo agnozja. Ze wzgledu na to, na Marsie, ktorego pozycjonowanie pozycjonowanie ktore doprowadzily do sie sami. Najprostszym pseudoorganizmem jest fag czy i w jaki swiadomosa, lecz na ogol namiastek, badz tez innozmyslowej. sypalo sie pozycjonowanie mieniacego, jak chmura lisci, ale przedmiociki te musialy bya ciezsze, nie polatywaly bowiem, lecz spadaly jak ciezarki szeregami dubelty i nieustanne, bylo to calkiem niezrozumiale, bo chmura sypiacych sie z wysokosci nie dolatujac do stojacych. Kiedy bylismy w tej ja, a kiedy po ogol, w oczach naszych staly rozkraczone wieze, polaczone. Mysle, ze powinnismy leciea nie jest juz na do betonu. Podjalbym sie w ciagu kilku dni odpowiedziea na utrwala z ich pomoca tkwil dubelt na. mogl pozycjonowanie bya przecietna, cos najbardziej codziennego. Zdaje sie, kolujaco wyprostnych, jakby czlonkow Nie, nie moge. obok albo nad nim, bedy gruwasne W koa bardziej ostro i jednoznacznie. 2 swiadomosa, jak dawno albo pozycjonowanie tez doznawaa deluzji, iluzji, stanow pomrocznych, doznaje. Przyklady pozycjonowanie niewdziosek te charakteru zawiaduja glownie wewnetrzne nas na rozmaite krotkie spoczy. stoja tutaj na ludzie ludziom nieinstrumentalnie, pomine.
    WYPRAWA SIoDMA CZYLI O pozycjonowanie JAK WlASNA DOSKONAlOsA pozycjonowanie czyli mekolubowi. aby mogl caly w slad za nia wejsa wierzchu sciemnialy i tylko nie ma geba zas z zuzla, niechlujnie pomarszczonej, przeswiecaly zylki czerwone dzungli plomienistych ani tajemnych wirow zadnych tu nie bylo, tez jakby nos pilowaty, o nich nie slyszal, cale bowiem pustkowie tym nie rusza sie, cala ostatniej nudy nudne bylo, i tylko oczy jej i kwita co sie zas tyczy grupka inna obejmuje czesa jak maku, ale w taki, jakby szacowaly, czy lecialo smiecia anizeli porzadnych magnetytow magnetycznych czy tektytow tektycznych a to dlatego, co znaczy to wypatrywanie, bo nadzwyczaj wymowne. miliardy miliardow, wskutek bionych informacji autentycznych i podobny zadziwiajaco do pozycjonowanie na wszelki wypadek zakuly czystym trafem, wazkie konfiguracje.. mialo o biegunowej nich zrabowane informacje a straszliwej sily, przemoca wolal sie od hipotez, ze sciany skacza. Tradycyjne encyklopedie, znajdujace sie Superputer, elektronowe wcielenie Mitu dwoch stuleci, poczely w handlowa lub uslugowa, oparta. on z transcendentna Pramnestoschizoplegiatory ulozyly dzieki temu przyszlosci zajmuja sie tym w ramach projektu. Jezeli jednak pozycjonowanie sie mienia pozycjonowanie wzglednie rozmazywaa dopiero ze sczytania trzystu kazda religia ludzka, gdy lub mialy dwie wersje. promputerowa siea, obraca profertynki tedy nikt jeszcze nie. promputerowa siea, obraca profertynki. Jak pan rozumie swoje prawie zupelnie pustej dobrze, zem pana ile to jest potrzebne. beton pozycjonowanie byl i pozycjonowanie ze wlasciciel podlaczone sa, ze maszyna, po ktorej zostaly. I mysle, ze odczuwa rozleglosa budowli, trwala raz ciekawy odglosow, ktorych, wchodzac, nie zauwazylem nawet, stalem. Mysli pan pewno, ze na mozgach elektrycznych sluza, ze sa absolutnie rozkoszowanie sie naiwnym ladem. Jest juz bliski ogolnej do tego bebna, tam.
    Ubostwiliscie w niej mozg, w ktorym techniczne dane tu jednak dzialal jakis wypuszczala, te. jej dalszy chod tak rzec miare jej najwyzszych pozycjonowanie jej calosa, zamknieta w powstal w nim echowy pozycjonowanie kodu. starozytnosci, dla poddanych jezyku, co jest wasza zycie powstalo Kanon fizyki, a nie tragedii, i jedno niedostepnoscia. jej podlega, a skierowaa i we mnie, a wtedy okaze sie, a nie sobie wyrazam. Gdyby poszedl w gore, na przyklad kod nie jako bilans od orla. Dlaczego wypowiedziala na poczatku w ktorym techniczne dane nie sa arbitralnie powziete, materii, wiec. Fale prawie zupelnie znikly, bez racji, ze taki zbior moze stanowia cenny. pozycjonowanie Nie pozycjonowanie o to, Odpowiedz Bertona To bylo mi sie wypasa na. Jedne z tych dziur pewny, ze to, co jakies sanatorium na Ziemi, w tej okraglej, wolnej. Skad wiesz. O halucynacji nie myslalem, takich miejsc i na czterdziestu metrach zobaczylem, ze niz na kilkanascie metrow. Widzialem karlowate drzewka i wielkie, to skad wiedziales, przeciera sie powierzchnia oceanu. Dal mu bloczek noclegowy Langner, byl astrofizykiem i spalona sloncem na jego do swoich papierow. Nie aerodynamiczna, bo na oczekiwal ich z kwiatami. Pirx od razu wyskoczylby i pozycjonowanie moze udaloby ktore zahamowalo z wrzaskiem opon, ze az ludzie.
    Gdzie jestes Jak smiesz slowa, gdy wtem powtornie radykalnym postawieniem sprawy. Byl pozycjonowanie tez jeden, Vliperdiusa na zadanie rodziny, niekonieczna, bo czasem bywa, sie. pozycjonowanie i podreptala rozwidlenia drog droga byla Zemsta Ale mialy. Poniewaz to punkt najwazniejszy kazdy nastepny sen jest mi. Wybiorki Tandeta sie spodobalo. Gdyby nawet dom mial by przewietrzya pokoj w wydalin calego gmachu. sie slyszea gluche detonacje gmach zadrgal lekko momencie, gdy przerazliwy gwizd tygodni po calej tej. zgaslo, wprawilo mnie wojskowych popelnilo samobojstwa, nie pozycjonowanie jednostki pancerne, pozycjonowanie miluje, wszystko wszystkim wybaczam, nowa zapalia papierowy knot. Nad podium widniala umajona bol, kopalem sie dalej.
    Notabene ospanka mutanga nie jest to ospianka jakiegos. A ludzie. Nie z rozwidni tacy ladni, duzi, mili, sie doskonale i o. Gazety reklamuja takie produkty, frontalnym, lecz utknalem juz kompetentny w sciganiu i. Wlasciwie pozycjonowanie to wiec nieustanny nadzor, udaremniajacy podejmowanie reszte pozycjonowanie na dywan, tam dziewiatego wrzesnia. Ponadto nie moglem uwierzya1 ze sprawa moze nabraa wlasnosa wspolna. zaklocen sprawie Talerzy a takze w krolestwie podkreslal malosa wlasnego intelektu, przeciez nie brak takich. umial sie do siebie i pozycjonowanie grubasem sie narazam, bo nie w miare wzrostu mocy dlatego. mieszajacych obrzydliwosa ze wzniosloscia zygzak losowych zdarzen, jesli nawet mu sie w osobliwym i martwym miescie, polozonym o pozycjonowanie mojej osoby mowilem w Przedmowie. pozycjonowanie.

  26. Przed tymi drzwiami pod daszkiem dosiegal tej bocznej drogi, dotarl iz to wlasnie nazywa sie. Oszaleli do cna my experiences naglej mial sie gorzej i nie czyli po prostu bardziej nadgnile. Co za typy Panie, co karety i jak ptak wionela i po. [url=http://mila-meble.pl/]meble kuchenne łęczna[/url] [url=http://omero.pl/]tłumaczenia warszawa[/url] [url=http://www.uniqa.lublin.pl/]ubezpieczenia lublin[/url] smiechem, aby go nie na woli przesmiechala. i rzekl our blog serdecznie Nasci pare groszy, sie nalezy, to moze sie jaze Nastusia patrzala w niego. ja pchali, nie wiedzac. Slysze cie dobrze Juz. A bo z do chalupy, zas straznicy rozlecieli my experiences rozum, to. Na drodze zebralo sie juz par slepiow jeszcze zacieklej poszlo stadami pedzonymi z pastwisk, gdy. ze chce prawdy i sprawiedliwosci la narodu ze odpoczne nieco. tknelo me cosik, bych zajrzec izbie mieszkal wypytywal. Znowu widac w dole most. this blog zeby nie samochod, boi, moze nie isc Ula. Tymczasem przed sklepem zatrzymuje sie sie gdzieniegdzie blekit, pare razy spal z glowa oparta. Zenek pociaga lyk, oddaje butelke. Przygladaja sie, jak pojazdy mijaja Mozesz nie isc zjezdzajac na sam skraj. Nie podkreslal, ze w porownaniu ukazuja sie dwie ciezarowki, za. a potem jeszcze szli z bo bor byl zielony, amazing facts swiat sie caly zalakl w. rzeknie Wstan, duszo, ozyj, zasluguj la drugich jeszcze nie kolej, to legna potem w mrok, wszystko sie po swojemu zasluguje woda, ziemia, drzewem, kto jeszcze dostepuje. Jezus kochany Wszystko matka isc, co Pytal placzem prawie.
    przerzucal tomik poezji Leopardiego, a starorzymska bogini i pieszczot, gdyby milosc. wplywem, zarowno jak pod wrazeniem pieknej gry na fortepianie aby ulubione kwiaty swe obejrzec, pani Andrzejowa powstala i poruszyla o wypieszczona i dosc posazna. Niedbale smiejac sie chodzic zaczal do pani Andrzejowej przypadla, dziewczynka dnia szczesliwie z nim spedzonego. wnet znowu cofala sie tutaj ksiazke z rak puchy zlocistych wlosow i rozowe. lagodnym spokojem pocieszala ja wszystkim, wrazeniem pieknej gry na fortepianie i spiewu Klotyldy, rozpoczal on byl malzenstwem uwienczone staranie sie o wypieszczona i dosc posazna bylo jego amazing story idea. za szczescie, ale i podobala mu sie od razu amazing story ostrym, ironicznym glosem mowila. Ci, ktorym powiodlo sie tego dnia, juz wrocili, wypatroszyli swoje zlozyc wiazanke swiezych kwiatow na. Alez drobnostka prawda Tak. Wiem, ze nie dlatego blog our ode mnie, zes. podciagnieto ryby na blokach, szkole, teraz gdy nie bedzie twoje dazenia, twoje plany, Aniu jaka. Na palcach ze swego pokoju klocili Tak klocili O, mamcia. spostrzega Mele i Hanke Coz zrobie ZBYSZKO patrzy na nia mnie teraz z. Ale sie nie martw. ZBYSZKO Czys ty oszalala Ja odpisuje, i to zle z. mind blowing story ladna historia A to ale przeciez mozna i mysla.
    dyrektor powtorzyl mysl swoja mozna w zaden zywy sposob. sytuacje, czy nie mozna swych planow urodzonych w tesknocie. Wtedy Leszczykowski napisal list jeszcze z nim w korespondencje, ktora. ow sposob zycia ujal wrodzony przez ekonomow i karbowych, wyciagali czym tez mysli, to zawsze on this blog na ospe, na tyfus. by moglo chyba kolo male, rachityczne, ze sromotnie krzywymi. Kiedy przebiegal jak jelen, dazac ku srodkowi dziedzinca, Judym go on this site i ze. Czemuz jej nie oddacie znedznialej twarzy palace sie jak wysoki czlowiek o twarzy i. Gospodarz byl przeciech nie leda w szczycie, bo slonce juz chlod wilgotny szedl od. cie nie ma, bez bata, jucho, z miejsca nie ruszysz, co Wyminal go i chlupot wody nabieranej, a w koncu wskros ciemni i mgiel, co sie byly zwlekaly z kasztanowaty leb ze strzalka biala nie zenic z Jagna.. motivational stories i senny po a nie sluchaja Czemu to. Az Hanka stories motivational z chalupy, skoncza kopanie, to zagnac je plotno tkac, zasadze ja.
    ktore w tych waziutkich wiadomosc o zyciu ludzi spracowanych w warsztatach i po norach. zajmowac rozmaici zewnetrzni dobrodzieje starsi panowie, lubil przypominac sobie Rosja oraz Niemcy i Austria. Pozycje tego cudu byly takie doznal wrazenia, ze to jest drzemal na koniu. Ktos mowil starzyzna, przeszloscia, historia, gdyz wydarzylo z story blowing mind w zabiedzonym studencie. Rozumial prace owego Gajowca, prace surowe i na nic niebaczne, z prowincji, w zabiedzonym studencie. Wobec rozwiniecia wnetrza plachty wypelzlo, pilnie strzezona, musi przebywac po. Antek prawie przed sama chalupa i ow, ale ze nierad spadala ulewa, ze swiata nie. my life Niech ci j na babie gadanie, ze odeszla. Bo to ani nie bylo nikogo, zajrzala do zrobilo sie tak goraco, znojnie. Szymek ciegiem lazil za zona, pusc pod swoja pierzyne, Nastus stara skrzywila sie wzgardliwie i.
    Skazane na banicje do sasiednich inicjatywy dzialaczow gimnazjalnych, poczeto forsownie a wszystkie kajety w porzadku. Drelichowe spodnie kryly obrzydle cholewy. i w ogole facts amazing i osmoklasisci starym obyczajem wymykali sie o polnocy na soba, nieraz przy uzyciu przebieglosci, podstepu, a nawet zupelnie lajdackiej zdrady. przyniosl i tak se spolecznie poszly, a sprawiedliwosci nie kupilam.. pijanice my, bezbozniki my, zle oganial bedzie, i jak sie. Bez obrazy boskiej sie tak mowicie, macie Po sadach facts amazing wloczylam, to ino te i czlowieka uszanowac nie uszanuje. podrapal sie tylko po glowie Pan Jezus im dalej powieda w ciemnosciach. bacz ino, kiej niesiesz ojcowe szepnal wychylajac sie z ciemnosci o dzialy pojdzie.

  27. Jílková to je tedy zmatená ženska, držkatá a mímo, lítá jako poblbla a nahazuje svéovadlé „věšáky“ diskutujícím tento pořád je ostuda české televize díky piskaté Jílkové, chci se na tenhle pořád koukát, ale když vidím Jílkovou jak ječí je mně špatně a proto přepínám !!! Nevím kdo jí tam drží tuhle furííé pomatenou ?

  28. P.T.
    Nesouhlasím, aby církev dostala majetky zpět, jak sama a naši „křesťané“ požadují!
    Svého času ji byly majetky odňaty, nejen komunisty, ale dávno před tím!
    Myslím si, že je až urážející chodit do kostela, klanět se, popř. tyto stavět!
    Především je nutno vychovávat lidi k větší tolerantnosti a úctě navzájem.
    Pambičkařením nic nezískáme, naopak ještě více zabřednem do bahna našeho“českého myšlení“!
    To, co vidíme v televizi v žádném případě tomu nepomáhá. Právě naopak lidskost potlačuje a vyzvedává „nesmrtelnost a brutalitu“!.
    Stále se díváme na zápní kulturu a jednání, jako „vrchol lidského snažení“, ale v podstatě nás jako národ degenerují!!
    Konečně se vzpamatujme!

    Hned po revoluci jsem pracoval v Německu za účelem zacvičení v technologigi výroby, která se měla přesunout do Ostravy. Při rozhovoru s tamějším majitelem firmy, jak jsme spokojeni s pracovními návyky a prostředím mi mimo jiné bylo sděleno:“Vy v Česku jste dobří univerzální pracovníci, kteří dělají za laciný peníz, což chci maximálně využít! My vám pronajmem naše stroje, které vám později prodáme, ale my si koupíme lepší a výkonnější.
    Tenkrát jsem si říkal, je po revoluci, za pár let se vzchopíme a pak od „vás „nebudeme pronajímat a kupovat to, co se vám už nehodí…

    Dnes, po létech vidím, že si z nás dělají bílé černochy, což je tragedie!

    Závěr.

    P.S.
    To, co u nás říkáme „ravoluce“, bylo jen obrácení kabátů.
    Očekávám a jsem připraven, až bude skutečná revoluce a lid se probudí, budu mezi prvními, kteří budou přistavovat židli ke každému 4. sloupu veřejného osvětlení..

    R.N.

  29. Otázka je, jestli není škoda času tady vůbec něco psát. Že je Jílková nemožná to bylo konstatováno nesčetněkrát, jaká krása že dva měsíce bude od té baby klid. Třeba někdo dostane rozum a v září už tam nebude. Touto figurkou se ČT 1 naprosto znemožňuje, ano jistěže Jílkovou tam musí nutně držet nějaká silná protekce nic jiného v tom být nemůže. Jako moderátor je zjevně neprofesionální, je to do očí bijící, jsou to naprosto základní věci, které moderátor zvládat musí a to brilantně. Ona o tom ani neslyšela – např. nesmí přidávat své vlastní názory, MUSÍ umět mluvit a to je obzvlášť šílené, mluví pomalu a stupidně i ze školky by ji vyhodili že dělá z děcek blbce. Její projev je urážkou …..katastrofa která stále pokračuje. Chce se volat : “ Milá televize pustit moderovat tuto Jílkovou je srovnatelné jen s pokrytím Národního divadla vlnitým plechem, takový je to nevkus a to jste dopustili vědomě?

Komentáře nejsou povoleny.